Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    válasz bucketb0b #4297 üzenetére

    hendikep. nem hiszem, hogy új lenne.

    underdark: ha beállítod egyszer, amíg ki nem lépsz UT-ból, érvényben marad. ergo ha 10 meccset játszol egymás után, akkor 1-en, ha 10-et, 10-en. amint kilépsz, elveszik, állíthatod újra.
    jobb, mint tavaly volt, ahol meccsenként kellett újraállítani.
    bár, hogy őszinte legyek, nem igazán van idén értelmük a custom tactic-oknak, ha a rendszer úgy akarja, a CDM-ed fog centerben játszani, és nagy gólokat lőni, néha meg a csatárod sem hajlandó átlépni a felezővonalat.

    Yodamest: Én már biztos vagyok benne, hogy a magas rating valahogy leskálázza a játékos képességeit, fellehet fogni egy osztásnak is tehát képességpontok/rating. Annál jobb lesz egy játékos minél többször oszthatóak a pontjai összértéke a ratingjával, ez így általánosságban biztosan igaz!
    ez hülyeség. Sandro (QPR) total stats (441) osztva rating (73) = 6,05.
    Matic total stats (459) osztva rating (84) = 5,46.
    na, és melyikük a jobb védekező középpályás? egyértelmű.

    az alacsonyabb ratingű játékosoktól kevesebbet vár az ember, és mivel a magas ratinget sokszor csak a töltelékstatok adják (reactions, positioning) vagy olyanok, amik ingame nagyon eltérően működnek (short & long passing, long shots - érzésre egy 75 passing-gel rendelkező CAM is átmehet Fábregas-ba, de ha Cesc ront egy passzt, everybody goes mad), ezért előfordulhat olyan, hogy lesznek OP játékosok, akik vagy gyorsak, vagy erősek, ezáltal a fifa berekein belül jobban használhatóbbak.
    de ez az alacsonyabb rating-os osztás szorzás szimpla bullshit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák