Új hozzászólás Aktív témák

  • Azog the Orc

    őstag

    válasz bucketb0b #27016 üzenetére

    "" vagy pl. állva várja a csatárom a labdát hiába szaladok a labda felé, vagyis irányítom felé, de semmi nem történik, mert az ellenfelemnek kell elérni a labdát..""

    Ez a lényeg a script, sokszor nem is az történik amit nyomok vagy ami más meccsen működött, nevetséges, passzjátékommat pedig feldughatom magamnak sokszor mert nem engedi a gép hogy játsszam mert eszméletlen pontatlanok a 5m-es passzok, se a háttal kivágott 40m-es laszti PONT emberhez esik MINDIG! :(((

    Ezért akadtam ki múltkor egy kicsit a kontra játékra, mert az BMEG hogy minden jött ment már ezt játssza mert ezt tolja a gép plusz mert felállt védelem ellen FOGALMA sincs hogyan kéne játszani, csak a 9 emberrel park the bus védekezzünk (beszari taktika) és majd 1-2x úgy is meg tudjuk indítani TOTS Tevez-t vagy Doumbiat vagy Auba-t, szép foci gratulálok!!! Nem az a bajom hogy védekezik kontrázik mert ez is egy stílus oké, de hogy már a 90% azt tolja az már vicc! És nem azért mert hú de szeretik ezt a stílust, taktikát hanem mert ez a LEGKÖNNYEBB a 15-ben, szánalmas emberek!!!

    Vannak kivételek pl MdewC kolléga, ő ezt játssza, de ő ezt a stílust képviseli már rég óta, ilyen csapatnak is szurkol, ez egyenlő vele ami mintaértékű!

    Azért írtam hogy kíváncsi vagyok hogy a 16-ra mi lesz az OP és mit fog tolni a gép, jó lenne ha a passzolás lenne mert akkor talán hasonlítana is valamennyire a real futballhoz!

    Amúgy ezt üzenem a SOK beszari csírának akik csak erre játszanak, biztos jó lehet labda nélkül játszani, kocsogok! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák