Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz .LnB #3691 üzenetére

    A kerekasztal beszélgetés tartogathat pár meglepetést, főleg ha megtudják, hogy a RR elleni akciót megcsináltad a BoS számára. Itt valószínűleg lesz egy soron kívüli diskurzus aminek a végén vagy velük leszel vagy kivágnak az Institute-ból. Ha maradsz, akkor érdekes fejleményeket tudhatsz meg és jó pár teljesítendő feladathoz jutsz náluk, ami már a BoS-al is összetűzésbe fog keverni.

    Ha kilépsz akkor a BoS szálon fogsz maradni, minden más lehetőség lezárult már. Nem tudom kinek az oldalán/segítségével jutottál be az Institute-ba, de ha a Minutemen volt, akkor a BoS majd erőszakkal is de infót akar tőlük szerezni ha az ő bejutós feladatukat elvégezted, szóval oda sem mehetsz majd át, így marad a BoS szál.

    A MM a negyedik fő frakció (vagy az első ha a játék készítői által elképzelt ideális találkozási sorrendet nézzük). Náluk a feladatok túlnyomó többsége település védelem/segítés és építés lesz. Van pár egyedi feladatuk is, például az amit leírtál (az az utolsó könnyen elérhető egyedi feladatuk).
    Új speciális feladatot akkor kapsz ha mellettük kötelezed el magad az előző hozzászólásomban leírt módon.
    Ez megnyit előtted egy pár új feladat típust, egy rakás új random encounter-t és megtapasztalhatod a tényleges settlement védelmi feladatokat, amikor nem a korábban esetleg megismert bénázásokat adják majd elő a támadók, hanem valóságos kis ostromokat.

    Amennyiben az institute-tól való kilépéskor már kelően sok településnek segítettél és az alapított/megvédett települések lakossága is elért már egy bizonyos létszámot, akkor kapod itt a MM ágon a sztori befejező részének első feladatát, a fort védelmét egy elég combos támadással szemben. Remélhetőleg jó erős védelmet telepítettél a kapuhoz meg a hiányzó főbejárathoz, no meg bentre is és vannak itt a minutemen emberein kívül is settler-ek, mert különben könnyű lesz elbukni a feladatot (mondjuk az talán jobb ha ott táboroznak az épp nem használt companion-jai a játékosnak, mert ők sokkal erősebbek mint bármely egyéb NPC aki segíthetne és ha kitör a harc beszállnak).

    Ha a létszám/erő nem kielégítő még, akkor előbb még teljesíteni kell ilyen kis feladatokat, mint védekezés, elraboltak előkerítése, új település alapítás. Szóval Prestonhoz kell menni pár kört megcsinálni. Amint elégséges a létszám akkor feldobja a fent említett feladatot és maga is elindul oda besegíteni a védelembe.

    Amint ez a feladat kész, jönnek az érdekesebbek, mert ugye a gaz ellenséggel le kell számolni aki a galibákat okozta. Amennyiben korábban nem tett keresztbe az ember a BoS és RR frakcióknak, úgy ők akár haverok is lehetnek és akár besegíthetnek egyik-másik feladatnál, még ha nem is szándékosan csak véletlenül.

    Ez az egyetlen vonal a 4 közül, ahol megúszható a befejezés úgy, hogy a 4 frakcióból csak egy szenvedi azt meg (hogy mennyire, az a játékoson múlik). A többinél legalább 2 elpusztul és egy befenyítésre kerül majd (hogy mennyire és milyen módon, az a játékoson múlik).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák