Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    No, ez hosszú volt, de unalmas. :)

    Főleg azért, mert miután elindultam visszafelé a lezuhant Thargoid hajótól, útközben megálltam feketepiaci kereskedéssel kísérletezni, ahelyett, hogy pikk-pakk visszaugrottam volna. Végül is két kereskedés megvan az ötből, viszont egyszer kaptam egy kis bírságot (egy hajót akartam vizsgálni, de a program valamiért úgy értelmezte, hogy tüzet nyitottam valakire, egy állomás közelében, ahol nem szabad fegyvereket használni (az, hogy letapogatás közben nem lehet harcolni, illetve a fegyverek nem is abban a csoportban vannak, az nem számított)), aztán még illegális árukkal is elkaptak (kb. 50 méterre a leszállóhelytől). Persze előjött az "Odysseyben nem lehet bírságot fizetni" hiba, úgyhogy azzal is elvacakoltam egy darabig.

    De végre a Federation szövetségese vagyok (kellett nekik még vagy 20-25 milliónyi felfedezési adat a tegnap előtti 16 millió után), az Eurybia Blue Mafiának elég volt pár százezer, és még Felicityt is sikerült feloldani 3-as szintig. Sőt, ha minden igaz, maradt még pár milliót érő felfedezési adat, amit beválthatok valahol.

    Ja, vettem két kisebb rail gunt a Diamondback Explorerre, meg egy 3-as sugárlézert, merthogy muszáj lesz kipróbálnom ezt a mérnökölési trükköt:
    "I sometimes run the Thermal Vent effect with the Efficient weapon modification because that mod offers longer firing times and with the TV effect the longer the beam is striking the target, the lower my ship's temperature can go, sometimes all the way down to 0%".

    Apró probléma, hogy ha előkészítem a fegyvereket, akkor leáll néhány rendszer, mert 101%-os (illetve Felicity után 102) az energia felhasználás - úgy, hogy még nem is lőttem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák