Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz privateer2 #48298 üzenetére

    Tudom, de egyelőre bőven elég infó volt a solo és open közti különbség. Egy kezdő játékosnak ezekkel van értelme foglalkozni, hacsak a szárnyai alá nem veszi valaki, de nem hiszem, hogy a játék ezen állapotában túl sok erre hajlandó embert találni. A privát csoport akkor kerül képbe, ha már vannak olyan játékosok, akikkel rendszeresen együtt tolod.

    #48299 nubreed

    Komolyabb erőforrást nem hiszem, hogy áldoznának rá. Így nagyobb kiegészítőt ill. az alapokhoz hozzányúlást nem várok tőlük. A bugok maradnak és egyéb fícsörök is. De kevesebb melóval is fel lehetne dobni a játékot. Pl. a Powerplay továbbra is kb. semmi, pedig lenne benne lehetőség. Esetleg nagyobb lehetőséget adhatnának a játékosoknak, hogy beleszóljanak a galaxis ügyeibe, és nem csak a backgroundsimulation lenne ennek az egyetlen látszata. Egy csomó olyan dolgot meg lehetne csinálni, amihez nem kellene átírni az enginet, pl. QoL cuccok sokasága. Szomorú, hogy ezekre sem futja.

    De mondhatnám, azt is, hogy tehetnék végre azt, amit sajnos csak kevés cég tesz, és hallgathatnának a játékosokra, és legalább azokat a dolgokat javíthatnák, amelyek nem igénylik egy nagy fejlesztői csapat egyéves munkáját. Ennyit megérdemelne a játék akkor is, ha már komolyabb terveik nincsenek vele.

    A téli szünet alatt terveztem, hogy játszom vele megint egy kicsit, csak aztán sajnos nem úgy alakultak a dolgok itthon, hogy ezt meg tudtam volna tenni. Pedig nagyon megnéztem volna már azokat a thargoidok által elözönlött rendszereket. Most már lehet, csúszik a dolog az új gép összerakásáig. De azért az ED fent lesz azon is, az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák