Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Sztyepadzso #47807 üzenetére

    Az FC megjelenésekor kezdődött és pár hétig tartott, mire a Frontier kiszedte a játékból. Volt egy aránylag könnyen megtalálható aszteroida, melyből néhány perc alatt 50-100 tonna gyémántot lehetett kiszedni, majd újabb néhány perc alatt egy trükkel resetelni lehetett, és ismételni addig, míg a raktér tele nem lett. Egy Cutterrel 1-2 fordulót lehetett csinálni egy óra alatt (persze sokkal könnyebb volt nekünk, akiknek már volt saját FC, és hordhattuk annak a rakterébe). Akkoriban a gyémánt ára 1,2 millió körül volt, így ha belejött az ember, fél-egymilliárd kredit közötti összeget szedhetett óránként. Van, aki sok tízmilliárdot összeszedett így, én kb. húsznál megálltam.

    #47809gabranek

    Kis túlzással én is a klotyóra is azzal megyek. Elvittem a Beagle Pointra is, de a bubin belül is sűrűn ugrálok vele. Nekem baromi kényelmes és hasznos cucc.

    #47810Munkas

    Nem vagyunk egyformák. :) Én már nem tudnám elképzelni a játékot FC nélkül. Néha persze kell vele szarakodni, ha egy olyan rendszerbe akarok menni, ami tele van, de itt is inkább azzal szokott baj lenni, hogy a játék egyszerűen összeomlik, ha egy rendszerben nagy a forgalom. Ezzel sokat szívtam, mikor még a bányászokkal voltak tele az éppen aktuális népszerű rendszerek. Volt, hogy egy napig nem tudtam belépni, mert folyton kifagyott, és persze elugrani sem tudtam így onnan, várni kellett, mire beenged. De ez nem az FC hibája, hanem a játéké.

    Jaja, a C64-es dokkolás imádnivaló volt a mikrokapcsolós joyokkal. :D Pont nem abban a ritmusban forgott, ahogy az állomás. Meg ha éppen kijött valaki, mikor dokkoltál volna, az szépen felkenődött az ablakra. De belegondolva, egy '84-es játékhoz képest eszméletlen, mit kihoztak belőle. Mások akkor még a platform játékoknál tartottak.

    Az Elite 2 nekem sajnos csak egy rövid kaland volt, akkoriban nem tudtam annyira beleásni magam, pedig amúgy nagyon tetszett. Őszintén szólva a rendszeren belüli mozgás jobban is, mint az ED-ben alkalmazott supercruise, de persze a multi miatt nem volt más lehetőségük, el kellett hagyni a newtoni fizikát. Szép lenne, ha egy hét alatt érnénk el egyik bolygótól a másikig. :D

    Amúgy az Expanse könyv ill. tévés sorozat eredetileg egy ilyesmi MMORPG játéknak indult. Valós méretű naprendszerrel, hiperugrás és hasonlók nélkül. Végül aztán nem lett belőle játék. Kíváncsi lettem volna rá pedig, hogy hogy lehet egy ilyet megoldani, és mennyire lehetett volna sikeres egy olyan koncepció a játékosok körében, ahol akár napokig is tarthatott volna egy út a célállomásig. Az biztos, hogy rétegjáték lett volna az is. :D

    #47820buke

    Egy-egy helyen összeszedhetsz annyit, amennyire szükséged van. Csak menj el 500 méternél távolabb a guardian teleptől, menübe kilépés és vissza, és már szedheted ki az újabb blueprintet, és persze a többi materialt is.

Új hozzászólás Aktív témák