Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Munkas #47805 üzenetére

    Mindenképpen nagyobb szívás volt, mint a birodalmi rang. Olyan tuti helyek, mint Ngalinn nem voltak, és tudomásom szerint azóta sincsenek föderációs területen.

    Hát, azért nekem a Corvette a kedvenc pve hajóm. Bogarakon kívül mindent azzal irtok, és nagyon szeretem.

    FC szintén megosztó. Valakinek semmi pluszt nem ad, nekem viszont nagyon tetszik, hogy bármelyik hajómat tudom bárhol használni különösebb nehézségek nélkül. Home office idején bejártam vele a galaxist, csak 20 percenként kellett ránézni az újabb ugrás beállítására. (Mondjuk ez a része továbbra is nevetséges, hogy csak egy ugrást lehet terveztetni vele.)
    Szóval én imádom, nagyon vártam és szerencsére be is jött a számításom vele kapcsolatban. A fenntartása meg már nem tétel, annyira könnyű pénzt szerezni a játékban. (Mondjuk én még mindig a tojásláz idején keresett pénzből élek, és még kb. 10 évre futja belőle a fenntartási költségre is. :D )

    Igen, sajnos ma már túl gyors a haladás. Legalábbis ami a pénzt illeti. Tapasztalt játékosoknak egy új accon összeszedni az első milliárdot maximum néhány nap. Tele a net "from sidewinder to billion" és hasonló videókkal, amelyek alapján a kezdőknek sem tart sokkal tovább. Ez persze baromi addiktív tud lenni, amíg az ember eléri a célt, de utána a játékosok jó része ki is ég.
    Ok, az ED mindig is olyan játék volt, amelyben neked kellett megtalálnod, mit akarsz csinálni, de pont ehhez kellene az, hogy sokkal több tartalom legyen a játékban, akkor sokkal lassabban égne ki a játékos is.

    A jó öreg 64-en én is nyomtam. A végén már az oldalsó (amúgy kb. használhatatlan) lőállásokon is katonai lézer volt. Ott mondjuk csak a kereskedelem hozott jól, de ha találtál egy jó útvonalat, aránylag gyorsan lehetett fejleszteni a hajót.

    Aztán jött a jó öreg Space Rogue, ami egy laza Elite koppintás volt, de imádtam azt is, főleg a betegebbnél betegebb karaktereket benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák