Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    Sziasztok,

    A következő bajom volt _tegnap_:
    Délelőtt mentem pár kört a NIHAL rendszerben, AX CZ-ban csapkodtam a bogarakat. Délután, miután a legtöbb AX pilóta Ody-ban van,- és ha az instance halott, akkor Hori és Ody között váltogatnak-, gondoltam, hogy a már meglévő(Epic Store), de soha ki nem próbált Ody-ban lefutom a traininget, hogy ha kell, akkor én is tehessem ezt. Letudtam a traininget, majd az arc letett ugye az állomáson. Ekkor kiléptem a hangárba, majd gondoltam, megnézem, hogy is van ez, akkor lassan elsötétült a kép, én meg a főmenüben találtam magam. Gondoltam, hogy akkor a szerver összefésüli a két játék adatait, én meg ott találom magam a Horiban "hagyott" hajómon. De nem, a elméletileg csatlakozva voltam a szerverre, ezt írt is a főmenü lehetőségei alatt, kisbetűvel, a különböző módok(open/solo, etc) is narancssárgák, kattinthatóak voltak. Ha rájukkattintottam, akkor előjött a forgó hajó "hologramja", majd vagy egy perc malmozás után kiböki, hogy
    "Connection Error
    Could not connect to server.
    Error Code Orange Sidewinder.
    Press OK to return to the main menü.
    _
    OK"

    Net van, epic store megy(volt már, hogy az behalt, erre nem ment az ED), router, laptop reset megvolt. Kipróbáltam asztali gépen, ott ethernetten jönnek e bitek, azon is ez fogad. Az in-game network settings is jól néz ki(ahogy mondtam, láthatólag csatlakozva van) , nem is piszkáltam eddig soha.

    Van erre valami gyógyír? Lehet persze, hogy ma délután a netsámán meggyógyította, de ha nem ez lenne, akkor hol keressem a hibát?

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák