Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150head

    senior tag

    Skacok! Ezt a buildet már csak a guardian modulokkal tudom tankosabbá tenni igaz?
    [link]
    Azon agyalok, hogy vagy mégegy thermalventes beamlasert kap az egyik cannon helyett (gyorsan melegszik a gép), vagy egy Flakot a swarm miatt, bár ez utóbbit annyira nem érzem fontosnak, mert az állomás körüli thargoid harcok eléggé katyvaszosak.
    Ezzel a builddel sikerült 30-35m-et összekalapozni, de azért le-le kellett szállnom javítani.
    Az nyilvánvaló, hogy itt már a játék konkrétan rákényszerít hogy wingben legyél :( legalábbis ami a felvehető küldetéseket illeti.

    #47610 Munkas én ezt mind értem, csak aki már ott tart h a pénz nem számít, annak valszeg a hajói is maxosak, ergo 1-2 napig eljátszik az új tartalommal, amik gyakorlatilag semmivel se különböznek az eddigiektől, és még normális rewardot se adnak.
    Minek fektetnek egy csomó energiát abba, amit nagy valószínűséggel rövid ideig fognak játszani a playerek. (most természetesen nem rólam van szó, mert nekem a thargoid harc aránylag újdonság - nem nagyon foglalkoztam vele - de ahogy néztem sokmindenről nem maradtam le :U )
    Egyébként megsúghatnád hogy mi az titkos mód amivel 1mrd-ot összeszedsz carrier nélkül egy nap alatt, mert nekem az afk build se működött úgy ahogy elvárnám: elég lassú ütemben jöttek a kalózok, szóval ezen is már nerfeltek egy nagyot.

    #47611Sztyepadzso Szintén epicben és csak Horival nyomom. Nálam semmi gond sincs. Epic restart, pc restart, esetleg router/modem restart hátha vmi bekavar.

Új hozzászólás Aktív témák