Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz rtitusz #25063 üzenetére

    Már elidultak az érdekesebbnél érdekesebb elmétek.

    Van, aki úgy godolja, hogy a (szerinte) Thargoidok amolyan drogdíler módra ránkszabadítottak valami olyat, amivel nem tudunk bánni, ez volt az UA. Tipikus emberi butaság, állomások halltak ki, rendszerhálózatok döltek be, erre plusz, hogy "fegyvert" is csináltunk belőle (UA bombing), mikor tudatosan azért vittük valahova, hogy az ottani rendszerek behalljanak. Miután felfedeztük a Barnaclest, a biogépészet egyik példáját rájöttünk, hogy a Meta Alloy amolyan gyógyírként szolgál az UA hatására. Most pedig hirtelen megszűnt az MA termelés. Hm, érdekes.

    De erre a kontra az volt, hogy igen valószínűtlen, hogy az UA célja a pusztítás lenne, hiszen funkciójában megegyezik az általunk ismert Discovery Scannerrel. A rendszereink behalását az inkompatibilitás okozza. Ez is logikus.

    Mindenesetre a leggyanúsabb, hogy az Alliance hallgat, megbúlyik. A Federation kihasználja tehetős állományát és háborúra készül. A Birodalom meg feszélyezve érzi magát, érthető, hogy Ő is erőfitoktatásba kezd. De szerintem nem lesz humán/humán háború, gyanús, hogy ezt megfogja előzni a "first contact" és majd akkor meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák