Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz nubreed #22490 üzenetére

    "Ti biztos tudjátok, hogy mi ez, de nekem új, hogy ha SCB-t használok rögtön felmegy 100% fölé a heat és jön a "taking heat damage" üzenet"
    -
    Azért ettől még lehet azt használni Heat Sink nélkül is. Annyi, hogy nekem pl az Assault ship-en az 5-ös osztályú a feltehető legnagyobb, oda nem 5A-t, teszek, hanem 5B-t. Jóval kevésbé lázasodik be tőle a hajó. Ugyan kevesebbet tölt vissza, de egyel több adag van benne(és nem utolsó sorban komoly wattocskákat is lehet spórolni vele). A 4-es és 3-as helyekre már ugyanúgy A-sat teszek, mint eddig azokkal már semmi gond. Persze oda kell figyelni, hogy ne akkor nyomjak SCB-t, amikor már a lézerek miatt amúgy is 100 fok felett indul a folyamat. Tehát picit előre kell gondolkodni, és amikor már látszik, hogy hamarosan kelleni fog, akkor aktiválás előtt ki kell hűteni a hajót Egy kiadósabb vadászat után sem mennek a modulok 80-90% alá, a javítás is 10k alatt szokott maradni, ennyit meg sztem a HRP-zéssel is bukik az ember. A biztonság kedvéért van nálam egy kis csomag defekt javító készlet, egy kis szigszalag, meg technokol rapid, de még nem kellett használnom.
    Persze ez hajótól is függhet, melyiknek milyen a hőháztartása. Tényleg, a nerf óta ki sem próbáltam a hatást a Corvette-n
    Összefoglalva: egy vérbeli (besz*ri)Fed szájhős mindig a pajzsa mögött lapul :K :K :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák