Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Én nem élek ilyen drogokkal, de legugliztam és valóban hibát jelez az oldal. (Digi optika itt).
Mindaddig, míg be nem aktiválom az Opera böngészőben a VPN funkciót és rá nem frissítek. Úgy szépen bejön.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
This site can’t be reached
bithumen.be’s server IP address could not be found.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAINNálam csak ipv4 van engedélyezve. De mivel VPN-ről szépen behozza, az lesz amit a kolléga említett..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Geth
veterán
A diginél biztos nem klappol valami, mert IPv4 fölött egyik DNS-ük sem oldja fel.
Használj nslookup-ot ha dns-t tesztelsz, ne pinget, az nem erre való.
Sanszos hogy a ping se oldja fel, ha előtte tolsz egy ipconfig /flushdns -t.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
A megoldás egyszerű, szedj le egy Opera böngészőt és a beépített VPN funkciót kapcsold be, nem lesz egy rakéta, de használhatóvá válik az oldal Neked onnantól. Úgyis csak a pici fájlra lesz róla szükséged, a többit már böngészőn, és így VPN-en kívülről szedi össze a géped. Persze ez nem a probléma elhárítása, inkább csak élelmes megkerülése.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
DonMaster
addikt
hol irja a számlán hogy a dns szerver is benne van mint szolgáltatás?
persze kell, de attól még annál lehet másikat is használni. én elvagyok a google-el semmi baj nincs megy minden.
Persze xxxx ingyenes.(de az igaz hogy a hiba az hiba legyen bejelentve, ellenben ha használni akarod és nem megy, arra igen is van megoldás és nem kell várni és x ezer levelet küldeni.)[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
MODERÁTOR
Ha nem DNS hiba, lehet még valami routing probléma is. Nekem is volt hasonló, egy reconnect megoldotta.
-
nagyúr
Gondolom modem ki-bekapcsolàs megvolt. Nekem nem volt elég Google DNS szervert beállítani mert azon is szarakodott némelyik honlap ahol be volt állítva. Kikapcsoltam 5 percre a modemet és azóta jó. Meglátjuk meddig.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
Az kétségtelen, hogy ha szolgáltatói DNS hiba van, akkor azt a DIGI-nek kellene megoldani, de én egyrészt ettől eltekintve is sok éve Google DNS-t használok, másrészt ha egy hiba egy két perces beállítással megkerülhető, akkor nem fogok a DIGI-re várni a megoldással, miközben meg nem tudom használni a szolgáltatást. De ettől persze más még gondolhatja másképp.
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Amennyiben jól értem néhány hete van ez a neted, egy pár év múlva rájössz, ennyi pénzért ez van.
Lehet hibáztatni a szolgáltatót, esetleg több pénzért másikat választani (ahol szintén előfordul), vagy egyszerűen beírni a 8888 és 1111 -et pluszban és el van felejtve.Gyurka
-
Chal
addikt
Azért a dns nem egy agysebészet, pár perc alatt tudtad volna ellenőrizni, hogy hol van a hiba, felesleges szerintem ilyen találgatásokba belemenni ("beállítottam, de valamiért mégsem volt jó"). Egyrészt törölni kellett volna a dns cachet Windows oldalon, másrészt írták itt többen is, hogy ne azért állítsd be manuálisan mert az a végleges megoldás, hanem azért, hogy lásd hogy mi történik, hiszen nem voltál benne biztos, hogy a routered a google dns-ét használja, illetve relayezi a kliensek felé.
Szóval átállítod, megnézd, és kiderül. De ha ezt sem akarod, akkor elég 2db nslookup parancs, az egyiknél a digi ns-e legyen megadva a szervernél, a másiknál pedig a
GoogleCloudflare (1.1.1.1), és abból is máris egyértelmű lesz a dolog, miközben semmilyen beállításhoz nem kell nyúlni. Ezt sokan megtettük itt akkor, és egyértelműen a digi dns -ével volt gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest