Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
Szerintem erre gondolt.
-
törölt tag
válasz rothfb #81419 üzenetére
"Ami az árakat illeti, a te ajánlatod csak annak jó aki vezetékes telefonon lóg egész nap. A mai mobilos világban a vezetékes telefont nagyjából el lehet felejteni."
Aha, majd mond el a 70+-os korosztálynak... de egyébként nyolc, mert nekem Mamámnak kell a vezetékes telefon azzal tartja a kapcsolatot a 36 kilométerre élő lányával, arról hívja a klinikát, arról kér időpontot a háziorvostól, arról hívja a barátnőit stb. Nem kezeli az okostelefonokat (nem az a generáció) így nem használ Skype, Messenger, Viber és egyéb VoIP applikációkat.
Látom a hivásrészletezőt. Ha azt mindet ki kellene fizetni, na az lenne a durva! De abban igazad van, hogy az én generációm nagyon jól el van vezetékes telefon nélkül. A fentebb említett applikációk mindegyikét használom, főleg Home Office keretében negyedéve.
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
most kötötték be az optikát egy huawei HG8143A5 csodával. Sajnos ez nem tud 5ghz-es wifit és ha jól olvastam csak az egyik lan portja tudja a gigabites internetet. Jelenleg a wifi nagyon gyenge, 100 mega körül le és ugyan ennyi fel. Az előző, flipes koax HGW-vel simán ment wifin is 250-300 körüli letöltés.
Szóval úgy néz ki kellene vennem egy saját routert. Az lenne a kérdésem, hogy ha van az internet mellé TV is, ami a huawei eszközből egy koax kábellel csatlakozik, át lehet tenni a huaweit bridge módba, hogy a saját router végezze a felcsatlakozást a hálózatra, az szórja a wifit és a vezetékes netet is? Igy akkor meglenne a nagyobb sebességű wifi illetve 4 lan porton is meglenne a gigabit.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Elég ciki a cégnek ez a védtelen előfizetői adatbázis hír. Na mindegy, netezzünk tovább.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
kérem, súgja meg aki tudja, hogy az ethernetes szolgáltatást tényleg ki fogják kapcsolni?
Hozzánk egy értékesítő telefonált, hogy hoznák az FTTH-t, remek. Csakhogy nálunk igen szépen megvan most csinálva az előszoba, értitek, padlólap + festés, és ott szépen el van rejtve az ethernet. Nincs is vele bajom, bőven elég a sávszél.
Ha lehet, kihagynám az optikát és az új kábelcsatornát.
Szerintetek meddig húzhatom?
Jah, Pécs, panelvidék. A lépcsőházi kapcsolószekrényben természetesen már ott figyel az optika. -
dchard
veterán
-
mpo
veterán
Még FTTB van nálam, ahol behozták az UTP-t, oda tettek egy toldót, ami az én kábelemhez csatlakozik és megy a routerbe. Ha FTTH lesz, vagy így lesz toldóval vagy a routertől viszem az UTP-t az ONT-ig.
Az előszobába kell konnektor (egy vagy kettő).
A többi kábel is marad.Ha érted, akkor már elavult.
-
Serpiko
addikt
Ez van nálam is ma jönnek csinálni buktam a festést illetve a stukko lécet. Majd teszünk fel másikat. Rossz érzés volt mert csinált nekem plusz költséget a digi, de más választásom nem volt sajnos.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok, elert hozzank is a Huawei HG8143A5 csodaeszkoz, korabban a sajat routeremet hasznaltam. Mi a menete, hogy ujra hasznalhassam?
Be kell szolni, az ugyfelszolgalatra, hogy allitsak bridge modeba? Gondolom a bridge mode se a telefont, se a tv-t nem fogja befolyasolni?
Koszi!
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
mpo
veterán
válasz lockdown90 #81494 üzenetére
Igen, be kell szólni.
A többire nincs hatással.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Dragon3000 #81497 üzenetére
Vedd föl.
Feleségem mobilján az ismeretlen számokat letiltottam egy éve, de elfelejtettük.
Múltkor derült ki, hogy az ismerőse ezért nem tudja hívni, mert nincs a névjegyzékben.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Mauzes
addikt
Egyébként bridge módban jobban működik, mintha csak wifi router módban dugnád bele kábellel a saját routeredet? Vagy ez csak azért hasznos, hogy ne legyen felesleges wifi jele a Huawei-nek?
MÁS mindenkinek: ha egy bérelt lakásba szeretnék saját nevemre előfizetni, ahhoz mi szükséges? Kell az ingatlanra szóló lakcímkártya a nevemre? Vagy elég a bérleti szerződés? Vagy nem is kell semmi, mert ha beengedem őket, akkor bekötik?
-
Dragon3000
veterán
Gondom nincs a jelenlegivel, attól meg nem félek, hogy előbb kapcsolnák le az fttb-t, minthogy bekötnék az újat. Változást nem várok, jelenleg is gigabites net van és rendben megy. Arra leszek kíváncsi, hogy ha mindenhol ftth lesz, akkor emelnek e a feltöltési sebességen, mert Romániában 1000/450 ugyanez a csomag, és torrenten kívül sokszor jól jönne a gyorsabb feltöltés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest