Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Zan #59535 üzenetére

    Nem nerfelték, hanem konkrétan nem csináltak vele semmit...hagyták úgy ahogy van...nincs más út, mint a CD csökkentés...se SET. se SEMMI nem kell hozzá.
    És nem kell T5-6 se, hogy pl egy split bountyt hátráltass...elég T2-T3.

    Ha ez nyugtat, T4-T5-re is ugyanaz a gear kell (DEX miatt nem tudsz benn állni semmiben - így a védelmi skillek ON kell hogy legyenek)...csak ráfeküdve az elem damra...de ugye azt fogod látni, hogy Te érsz oda előbb...Dashing...elkezded kalimpáni a RG-t...HP alig változik...odaér a Barbár nahh így már megindul...odaér a Pala így már álomszépen megy le...majd megjön a WD/Archon/DH és volt HP nincs HP.

    Nerfhez nem kell sok...csak a petek a gearből ne profitáljanak...illetve korláttal és kb ennyi volt.

    Monknak még EP átdolgozása, DEX átdolgozás, OWE eltörlése vagy a másodlagos tulajdonságok forgathatóak legyenek. Némi DMG buff és oké is...illetve millió egy ötletem lenne...de erről van egy igen izmos Monk topik az US Blizz fórumán...

    Szal értelmes módon meg lehetne csinálni a Monkot, de pl klánon belül is csak én Monkozom...idézem "Minek játszak a Monkkal, ha nem elég hatékony? Erről szól a játék nem?", és nem hibáztatom őket, hogy ezt mondják...minek tolni az időt egy broken kariba.

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák