Hirdetés
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz DeckardCain #23647 üzenetére
Inferno act1-en az is életképes hogy 50k dps-el mész és tolod a hidrát meg a meteort vagy a lassító blizz-t.
Neked működik a critical mass? Ugyan is azzal is volt egy exploit, és a segítségével solo-ban lehetett ledarálni (igaz drága szettel) inferno diablot, ahányszor csak akartad. Ezen úgy változtattak, hogy a crit hitek nem csökkentették többé a CD-t, ergo használhatatlanná vált a skill. Nekem Crt szettel sem csökken a CD akármint csinálok, a sétáló villám másodpercenként 20-at crittel, és akkor sem.... -.-
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
whitezo88
nagyúr
Error 37 .. we meet again
-
Lézerparaszt
őstag
válasz basaharc502 #23624 üzenetére
A Diablo 2 sem hozza egyáltalán a Diablo 1 hangulatát. Egyébként ha nem fejlődne a játék, mindig maradna a hangulat csak egyre jobb grafikával, akkor nem Diablo -nak hívnák, hanem Call of Duty -nak.
A játék az nem játék!
-
félisten
Ne tapossátok már a logint, mert laggzik.
ui.: az AH lehalt...
ui2.:kreálni se lehet...
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
killerjohn
addikt
én ezt nem hiszem el. visszajöttem 2.5 óra után és még mindig error, de most 73 erre már nem tudok mit mondani... ez túlmutat mindenen -.-
-
mikromanus
veterán
-
frame>24
addikt
válasz DeckardCain #23647 üzenetére
Aha.
Gondolom azzal a passzív képességgel már normálisan beadja a cooldown-redukciót a nova-ra + diamond skinre.
Elég "melee" vagy te is, gyakorlatilag csak a hydra lő.szerk. hoppá, Jazz most cáfolja...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Mr. Teddy
őstag
Sosem értem ezt, ha senki nem tud játszani, akkor ki foglalja a szervert?
-
Ármester
SPOILER
Staffet, hogy tudom upgradelni, hogy le tudjak menni Nightmaren és Hellen is csodaországba?
-
Gyuri27
félisten
válasz killerjohn #23657 üzenetére
Egy kék poszt majd 10k hsz után.
Lurdlespor
Blizzard Employee
Hello,This issue subsided overnight, and should be resolved now. We apologise for any inconvenience this caused.
If you do experience any further errors when logging in, please create a new post, and let us know.
Thank you.
Ki vagyunk segitve azt gondolom.
Amd - Radeon - Ryzen
-
mody123
tag
Sziasztok!
Bocsi hogy ha hülyeséget kérdezek de úgy emlékszem h meg lehet venni a Diablo 3 at úgy hogy csak a játék kódot veszed meg, úgy értem h nem a dobozos verzió. A kérdésem az lenne hogy hol lehet venni ilyet ? -
AS
félisten
100* an ez véleményem!!!! ááááá
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Telda
addikt
Lesz ma ugyan ebből meg valami
-
whitezo88
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
No server. No game, Playing hard.
Ez a buzi szerver már megint busy....
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Bobrooney
senior tag
válasz DeckardCain #23600 üzenetére
És még nem is károgtak a varnyúk
-
angelside77
tag
Error 37
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
Jazz
veterán
Digitális verziót ellehet adni, át lehet helyezni másik accra?
free your mind
-
félisten
Na, addig nyomogattátok a logint, amígy DC-t kaptam.
(#23677) Jazz: A dobozosat se lehet eladni.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Jazz
veterán
-
Kashim
őstag
Asszem megvan a nap kommentje hivatalos fórumon.
Dear Blizzard,
I'm an HP employee who works in ESSN (Enterprise Servers, Storage and Networking) sales and would really like to help you resolving Error 37 with granting you very nice discount on purchase of new servers...yeah Gen8 of ISS (Industry Standard Servers) is out and ready for shipping...
I know you don't have budgetary issues, not by a long shot....
Just contact me via my BNet accThank you in advance!
Br,
Goran+bónusz:
"Diablo 3 will be random". Yeah chances to log in are the same as winning a lottery ;/
Kb.[ Szerkesztve ]
-
RI/OS
őstag
mennyit adtak el belőle első héten? 7 milliót? Az durván 350.000.000 USD ha csak 50 dollárral számolok.
Ebből hány ezer darab szervert lehet vásárolni?
-
RI/OS
őstag
Persze a Kungenéket soha nem dobja ki, meg mindig tudnak játszani.
Faszba!
-
szallasi007
őstag
Találtam egy ilyet megnyugtatásképpen:
main database still not found
-
[Newman]
tag
Nyilván nem költik el az egész bevételt szerverekre, de szvsz nem arról van szó nincs elég szerver, hanem a kapcsolat illetve bármi is fusson rajtuk nem skálázódik jól. Szóval hiába állítanának be még 5000 szervert ha éppen valahol-valami a kódban nem stimmel.
VCIX-DCV,VCIX-NV,vExpert,vExpert Pro,vExpert NSX,VMCA - newman.cloud
-
Hanok
senior tag
Azért nem gondoltam vola hogy ennyi tapasztalattal képes meglépni ilyen dolgot a blizz...Remélem fejek hullanak a cégen belül...Mondjuk a lóvét már lenyúlták érte, csináltak egy bástyákkal körbevet szerződést, a user meg csináljon amit akar, nézegesse a dobozt 15K-ért...
-
Bird
addikt
Hát igen...elgondolkodtató, hogy az amcsik miért élveznek ekkora prioritást szerver téren! Ekkora árbevételnél ez bizony szégyen, hogy Európára csak ennyi futja.
Kíváncsi lennék, hogy az USA vs EU vs ASIA eladások százalékosan hogy is néznek kiA vicc az, hogy tegnap este is ugyanígy jártunk... Mi lesz itt hétvégén?!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Sonja
nagyúr
Nem sokáig! Hamarosan US szerverek is le lesznek kapcsolva!
"So EU is down, went over to US, to find LOTS of EU players there aswell... only after 30mins of playing a notification pops up which says US server is shutting down in 12minutes... so we did it, yay! lets go kill Asia server too!"
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Jazz
veterán
Hétvégén? Strandolás meg bulizás. Diablozás biztos nem.
(#23692) Sonja : "hurrá". De kár hogy nem vagyok ettől bodlogabb.
Én magamat hibáztatom, mert én is sürgettem őket hogy adják már ki. De rosszul tettem!
Azt kellett volna hogy: "Fejlesszetek, optimalizáljatok, teszteljetek, és ha tökéletes lesz, majd akkor!! Mindegy mikor, csak akkor!!"Bár nekünk is ezt mondták.
"Meddig fejlesztitek a játékot, mikor adjátok ki?"
"Majd ha tökéletes lesz."
Szó szerint.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
MegalodonS
őstag
Nem tudjatok miert nem lehet eladni az AH-ban ''Plan: Cain's Honor'' legendary receptet??
Erorr 31025
-
sittes79
addikt
Jelentem amcsi se megy de nagy különbség van, ott error 33
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #23694 üzenetére
Mi per/pill be se tudunk lépni, nemhogy bármit is eladni
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Kashim
őstag
Lehet azért mert épp összerohad az egész szerverpark körülöttünk, de csak egy tipp. xD
Sonja
Haha, hát ez már tényleg kabaré.q13579
Szerintem ha benézel ebbe a topicba és nincs anyázás és/vagy 200 olvasatlan hsz, akkor 90% hogy lehet játszani.[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Srácok!
És most ilyenkor mi is van?
Második estém alakítom tegnap óta úgy, hogy 8-tól 10-11-ig tudjak kicsit játszani. Rohadtul nem érdekel perpill még az aukcios ház sem, csak hogy kicsit tolhassam...
Nem vagyok nagy fanatikus, de tudtam volna magamnak más elfoglaltságot is ezen a két estén. Ilyet még nem láttam.
Van esetleg olyan oldal, ahol játék nélkül is meg tudom nézni, hogy "játszható"-e éppen a játék?
Tehát pl telen felmegyek egy oldalra, ahol a játszhatsz-e ma diablo3-at-ra van egy igen, vagy egy nem opció?
Minősíthetetlen amúgy, amit kapunk 15.000 Ft-ért.. És még az EA van szidva, a Blizzard meg piedesztárra emelve... Egyik 19...
-
whitezo88
nagyúr
hát nem is tudom, mert a játék többi része tökéletesen megy.
Ja nem.
q13579
van server status bneten, tegnap linkelték valahol...[ Szerkesztve ]
-
Robert1987
tag
Rájöttem a megoldásra!!!
Reggel mielőtt elmegyünk dolgozni/iskolába, elindítjuk a játékot, bejelentkezünk, aztán úgy hagyjuk mondjuk estig, míg nem akarunk játszani!
robert1987#2387
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest