Hirdetés
Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Megkerestem a 16248 hsz -t. Még jó hogy én mindig boltban veszem(cdgalaxis).
Jövő héten meg is veszem.
Végre valaki csinált egy erős védelmet a játéknak.Nem is fog gyorsan csökkenni az ára a játéknak. Addig meg csalók mindig is lesznek, és becsapottak is.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Bow -os karit csinált már valaki? Az a gyengém minden játékban.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Inkább csak egy kicsit túlterheltek a szerverek. Sokan szeretnének egyszerre játszani.
-
Televan74
nagyúr
Nekem van dropp a DH -s karimnak rendesen(rare) , csak nem az én szintemen. Elég vicces, hogy 40 -es karinak nightmare act II -ben 18 -26 rare dropp.
A játék nehéz , de meg kell szokni sajna, hogy ugyanazért a pofonért 3-4 alkalommal is oda kell menni, mire meghall az ellen(kivéve a bossok).
Meg néha nem árt egy kicsit kimenni a friss levegőre, vagy félretenni a gammát és játszani egy kicsit mással.
Belial -tól meg a fejem lilul be, egyszerűen nincs hova menekülni.
Fognak változtatni a mobok sebzésén is, mert a játékosok 80% marad 30 -as szint alatt.Hamar feladják, és csak normál esetleg még nightmare módban játszanak egy kicsit.Szerk.
Én tegnap voltam a Dunaújvárosi Tescoba. És már csak egy db DIablo 3 árválkodott a polcon. Mikor még én vettem a múlt héten még négyen voltak. Szerver bázisú játékot nehéz illegálissá tenni, ezért ha valaki játszani akar vele, el kell csámpáznia a boltig és ki kell csengetni 15.000 jó magyar valutát érte.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
No server. No game, Playing hard.
Ez a buzi szerver már megint busy....
-
Televan74
nagyúr
[Boxi] nevű spambot kibannolva. "1qar2wsx" üzenet ment egyfolytában. Kóstolgatják a szervert valakik.
Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest