Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz ProEvoFan #22716 üzenetére

    kicsit hosszabb, sorry:

    azért erős kifejezés hogy az annyival jobb lett volna. régen is sokat játszottam és a hónapban is elővettem, mos Hell elején vagyok Nekróval, lv61 körül.
    Nem jó hogy van 2-3 skilled amit nyomsz. Eddig Pakkok ellen Spear, erősek, bossok ellen Spirit, tanknak fire golem és reviveolt mobok (7 most).
    a manazabálás miatt harcban tíz mpenként kell a super manapoti, D3ban legalább nem kell mert töltődik. jobb mint 5 percenként portalozni potiért.
    hiába tárolom a flawless meg perceft gemeket, meg rúnákat, nincs hely, pedig megvan mire számítok és hogy tudok konvertálni (kinéztem egy ubererős 4 gemes szót, és egyszer úgy léptem ki h nem raktam vissza a 4 slotos páncélt.. na kisebb szívroham megvolt...)
    kivenni a socketből nem lehet persze.
    A droprate borzalmas. NM vége felé meg hellen már jobb lett, NM Meph dobott uniqot meg Hell elején egy elite, amik használhatók. Cserélgetni nincs kivel mivel kb senki se játszik már. Annyi hogy jól dobtak a bossok legalább.
    Hell meg tényleg nagyon nehéz. NMen összes boss lement elsőre, csak spammeltem a Spiritet, most 21es, az őt erősítő 17es Spear mellett. Ball is lazán NMen, Diablo is vicc volt. Hell elején egymást érik az elite pakkok, a legkisebb szarnak is kétezer HPja van (Spear semmit sem ér, muszáj a 800at sebző, manazabáló spiritet tolni mindenbe) Blood Ravent kb 15 percig lőttem, ha egyáltalán eltalálta a spirit olyan gyors, Decrepifyt kellett spammelnem rá 5 mpenként.
    Szóval ANNYIRA nem volt jó, ez lazább, kevesebb dolog idegesíti az embert és zökkent ki.

Aktív témák