Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Bad Pritt #7933 üzenetére

    Könnyen lehet, hogy a lassabb mozdulatok miatt érzem így. Kb két órát foglalkoztam vele eddig, épp csak benéztem kicsit Undead Burg-ba és az odavezető úton éreztem ezt a lag-ot, miközben levertem a népeket. Az átugrást meg az aquaductnál szívtam meg odafelé menet sokszorosan, amikor elmentem a gyűrűért. Az újra összerakódó csontik kiidegeltek a temetőben, azt hagyom is későbbre. Valahol összegyűjtöttek 10 jótanácsot kezdőknek egy oldalon, az egyik pont ez: az elején kerüld a temetőt a csontikkal. Jó tipp.
    Pyromancerrel kezdtem, de úgy érzem, nem fog beválni. Lassan dobálja a tűzlabdákat a kesztyűjével és nagyon rövid távra. Ha már olyan közel kell menni, inkább odafutok és lenyomom a fejszével, amit találtam.
    Egy kérdés: az egyik mob egy robbanó hordót gurított rám. Később találtam jópár ugyanolyan, kötéllel átkötözött hordót az egyik toronyban, de nem tudtam felrobbantani őket se tűzlabdával, se gránáttal. Csak szétverni. Ez normális?

    shakuras:
    Monitorral játszom, egy Gigabyte M27Q−val. Másnál nem tapasztaltam még ilyen színhibát. Majd kipróbálom, hogy lekapcsolom a HDR-t a boxon.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák