Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    válasz radio100jozs #3100 üzenetére

    ühüm... ha kérhetném, szokjunk már le egyszer s mindenkorra arról, hogy önhatalmúlag csak a számla egy részét utaljuk át, az ilyen partizánakciók ugyanis oltári szopásokhoz vezetnek: a számlázórendszer csak annyit néz, hogy a számlaszámhoz tartozó összeg érkezett-e be, ha pedig nem, akkor tartozásként fogja nyilvántartani. Értem én, hogy neked van valamilyen tutijó indokod, hogy miért csináltad ezt, de NE. (Márcsak azért se, mert a cég jelenlegi helyzetét alapul véve a büdös életben nem fogod viszontlátni a pénzt, ha az lesz a vége, hogy kötbért miatt még neked jár vissza.)

    Amit szerintem tegyél: küldjél be számlareklamációt, amelyben jelzed, hogy a kiszámlázott időszak alatt megszűnt az előfizetői jogviszonyod és kéred, hogy a kéthavi számlát sztornózzák és állítsanak ki számodra új számlát, amely tartalmazza a kiesések miatt neked járó kötbért is. Aztán ha majd küldik az új számlát, na azt fizesd majd ki.

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák