Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz Drenadar #2909 üzenetére

    Pár éve Drenadar-al volt egy jó kis beszélgetésünk a sat tv-röl. Azóta sok idő telt el és úgy látom már sat tv sincs. Persze ennek nem csináltak akkora felhajtást, mint mikor bevezették (igazából hír sem volt). Ha jól emlékszem még kötvényeket is bocsátottak ki a műholdas tévé beindítására. Gondolom a pár száz ügyfél biztos nagyon szomorú volt, hogy más szolgáltatót kellett keresni. Takács 10 000 előfizetőt várt és 300 milla induló költségről beszélt. Gondolom lett vagy 300 – 500 ügyfél kb. milla/ügyfél biztosan megtérült :)
    Szépen fű alatt eltűntek a szolgáltatások.Már sat net sincs a weblapon és a mobilnet is csak üzletibe. A mikróról meg FireKeeper leírta milyen
    Az xprime-ről vajmi keveset tudunk. Jól titkolják. Sehol egy teszt semmi. Csak arról beszélnek 40 000 ügyfél 50 - 60 000 ügyfél. Lehet, hogy egy ügyfél 1000 nek számít. Mondjuk, arra kíváncsi lennék, min szolgáltatnak xprimet ennek a több 10 000 embernek mikor nagyon szolgáltatásuk sem maradt. De ott facebook xprimeworld összeollózott kis színesek a nagyvilágból és Dani Takács szórja a lájkokat. Elég komolytalan, mert ha valóban ennyi ügyfelet szerzett a btel pár hónap alatt a szolgáltatók verekednének a franchise jogokért a btel iroda előtt. Takácsot a szakma piedesztálra emelné, aki megfejtette az örök élet titkát. De ahogy olvasom az internetes portálok híreit és a fórumot inkább a pokolba taszítás kezdődött el.
    Találtam egy képet a HWSW-én

    http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2014/02/xprime_large.jpg

    Valószínűleg demó kép, mert Photoshoppal készült. A btel grafikusa (ha van ilyen) előre látta a jövőt 2010-ben a 2013 as akciókat.

    [ Szerkesztve ]

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák