Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz tibi666 #6425 üzenetére

    Nekem rombolja. Imádok váltogatni, motorfék nálam alap. És gyorsabban kapcsolok mint az automata, az fix. :) Kanyargós, szerpentines úton autó váltóval halott vagy. :U Azt semmi se tudja pótolni, amit kézivel és kuplunggal tudsz csinálni. Pl. visszaváltás gázfröccs, meg az ilyen finomságok. Drágább automaták tudják ezt, de nem ezek az átlagosok.
    Nekem nem kell automata, amíg lesz manuál az lesz nekem is. Audi A6 3.0TDi is egy rakás kaki pont ezért. Tiszta uncsi az az automata, már tényleg semmi technika nem kell hozzá.
    Az 528i -nél meg nem tolták el, egyszerű a képlet. Automatánál hosszabbak a fokozatok. 30D nyomatékosabb, 28i magas fordulaton megy jobban, ott ahol a 30D már sehol nincs.
    És mivel hosszabbak a fokozatok, a nyomaték jobban érvényesül, így 30D -t annyira nem sújtja. Kedden jártam Bp. -n, 528ia. ;] M pack, sportdob, minden. Esélye nem volt, mint a szart, úgy hagytam ott. :)) De már szerpentinen is toltam le 528ia -t, nem is akárhogy. Megaláztam, mint egy 2.0 -ást. :))
    Arról nem is beszélve, hogy automatával közel nem lehet olyan jó fogyasztási adatokat elérni. Manuállal lehet a legtakarékosabban menni, kitapasztaltam. 528i -nél literekben mérhető a különbség, ha valaki tudja használni az autót.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák