Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    Végre megjött a Sony XB32 is :)

    Az előzetes teszteléseim alapján tudtam mire számítsak, és nem csalódtam így pár órás használat után sem. Méretéhez képest ez egy baromi jó kis hangszóró, persze elmarad a harman go play-től, de sokkal szebben szól, mint a tronsmart mega, feleségem is meglepődött, "ilyen brutál hang jön ki ebből a kis dobozból?". Dinamikus, telt hangzása van, nem az a kellemetlen puffugó, mint sok bluetooth hangszóró, elég kellemes a basszusa alacsony és magasabb hangerőn is, a közép és a magas is rendben van, zenére és filmre is simán ajánlom.

    Tudom, x ráfizetéssel lehetett volna anker soundcore motion+ is, ami lehet jobban szól, nem tudom, nem próbáltam, de nem is nagyon érdekel milyen lett volna, mert ez a Sony most nagyon betalált, a 27k-s ár minden forintját megérte. Illetve annyit megjegyeznék még, hogy itt is lehet kicsit játszani EQ-val, noha nem olyan mértékben, mint az anker esetén, viszont arra pont elég, hogy kicsit egyéni ízlés alapján szóljon.

    Amiről azt gondoltam, hogy egyből kikapcsolom, az a világítás. És nem, még ez is megtetszett, itt van mellettem az éjjeliszekrényen, és tök hangulatos, ahogy a beállított lassabb tempójú világítás váltakozik.

    Amit sajnálok, hogy nem usb c a töltője, hanem micro usb. Ennyi baj legyen, olyan gyakran valószínűleg nem fogom tölteni. Csak tudnám mit kezdek ezentúl a nagyobb harmannal...

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák