Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz Williamgrant #7795 üzenetére

    Ezzel picit vitatkoznék :B

    Egy normális mélynyomó igencsak meg tudja dobni az élvezeti faktort, akár zenéknél, akar filmeknél. Munkahelyemen egy kis Z337 volt - na az nem volt valami nagy durr, mondjuk csak háttérzajra kellett. Itthon egy JBL BAR 5.1 van filmezésre/zenére. Előtte harman go play volt a fő zajkeltő (illetve van is, de most már csak a hálóban laptop/telefon mellé, vagy ha vinni kell), amit imádok, kategóriájában az egyik legjobb cucc, de azért vannak korlátai egy mélynyomós rendszer mellett.

    beci: ha feltétlenül Bluetooth hordozható hangszórót akarsz, akkor az említett és általad is kinézett go play baromi jó megoldás, viszont ha nem hordoznád, hanem fixen otthon lenne, akkor egy bluetoothos 2.0 (esetleg 2.1) hangfalszettet javasolnék zenére/filmre, ezekhez is szokott lenni távirányító, jó soundbart nehezebb ajánlani ennyi pénzért, bár 50-60k környékén pl Sony ht-s350 elég jónak tűnt, mikor meghallgattam, illetve sokan dicsérik a Samsung hw-r550-et is.

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák