Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Dexar007 #7395 üzenetére

    "Itt lehet tenyleg megkapod valamikor a bitcoinokat"

    Sokan még mindig nehezen értik meg, hogy itt nincs önkényes pénzgyártás. Ha akarnák se tudnák kifizetni, úgy omlik majd össze a Gox, mint egy Ponzi piramis.

    Fiat valutában is tiszavirág életűek a HYIP oldalak, pedig ott aztán lehet spekulálni rendesen. Itt meg virtuális BTC-ből nem tudnak "fizikális" BTC-t csinálni. Annyi BTC-jük van, amennyit beutalnak az emberek + a saját tőkéjük. Kész, pont. Itt nincs könyvelő, aki maszatolni tud, mint fiat valutánál. Vagyis tudni tud, de valakik (a szopóág legvégén) nagyon meg fogják szívni. Mint a Butterfly Labs-nál. Ott is voltak, akik megkapták. Csak a többség nem...

    (#7400) Kozmonauta: "mert egy jogász ismerősöm mondta hogy ha svájci frank alapon nem lehet hitelezni de igazi svájci frankot adhattak volna és azt abban is kéne törleszteni ergó semmilyen svájci frankról nincs szó ezért csalás az egész ahogy van"

    Pedig van neki külön topicja a fáradt gőzben. Arra azért válaszolhatnál, hogy akkor mégis hogyan történhetett, hogy a Kúria törvényesnek ítélte meg, ha tényleg csak virtuális alapon ment a spekuláció, de senki nem látott CHF-et sehol.

    (#7402) Rolly: "de a bank extra kockázatért cserébe kisebb kamatot adott (2/3-át vagy 3/5-ét a sima forintos kamatnak), ergó a bank is bukhatott volna - ha a devizák nem szállnak el"

    Kevesebb profit =/= bukás

Új hozzászólás Aktív témák