Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz anitja #6060 üzenetére

    Ez valami fórumhozzászólásnak álcázott fizetett hirdetés akart lenni 0 napos reggel, első hozzászólásnak, és egy ártatlan idézetként idefirkantva? :U Remek, mit ne mondjak. Igen olcsó lejáratási próbálkozás, már ne is haragudj.

    "Ezen pénzek alapvetően igazságtalan elosztáson alapulnak, antiszociálisak, az idő és az árfolyam a legfontosabb tényező, vagyis, hogy ki mikor és milyen árfolyamon szállt be."
    Erre azért reagálnék. Üdvötöllek a való életben. Az élet nem igazságos, vagy igazságtalan, erre már évezredekkel ezelőtt a kicsit is intelligens emberek rájöttek. Ugyanilyen a Bitcoin is. Önmagában nem igazságos vagy igazságtalan. Olyan, amilyenné a felhasználók és a piac teszi. Egy pénzügyi lehetőség, se több, se kevesebb. Nem azért jött létre, hogy a szegényeket gazdaggá tegye, mert akkor ugyanott tartanánk, csak a szerepek cserélődnének fel.

    "a legújabb szociális vívmányok, mint a feltételnélküli alapjövedelem"
    Ez is egy gyöngyszem... Én biztos nem fizetnék feltétel nélküli alapjövedelmet egy a munka köréből magát kivonó egyénnek. :N Aki viszont a munkából kiveszi a részét, érdekes mód nincs szüksége ilyesmire....

Új hozzászólás Aktív témák