Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz AAntii #5906 üzenetére

    Szerintem a topik indulása óta történt egy-két dolog, szóval aki képben van az társadalmi munkában igazán csinálhatna egy informatív első hozzászólást, a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokkal együtt.

    Ez ide már kevés. Ez nem egy videokártya, vagy egy új mobiltelefon, amit 1db topicban le lehet rendezni egy kisokossal az elején. A fejünkre nőt. Nézd meg mennyi hsz van, és utána nézd meg hogy abból mennyi keletkezett az elmúlt fél évben. Elég komoly egy PH-s topichoz képest, és ez csak "rosszabodni" fog. Ráadásul mindezt úgy, hogy lett forkolva LTC topic, ami viszi az összes altcoint, meg a teljes GPU mining témát mostmár.

    Bennem kérdésként az merült fel, hogy aki foglalkozik a bitcoinnal, annak nem érdeke, hogy meggyőzze a másikat a hasznosságáról? Nem így lesz egyre elfogadottabb?

    Dehogynem, ezzel nincs is baj, az ember zsigerből mesél/ismertet meg barátaival, ismerőseivel egy olyan dolgot, amit jónak tart, vagy amiben hisz. Győzködni viszont nem szeretek senkit (bár láthatóan sajnos megpróbáltam ma is :D ) Ettől függetlenül aki érdeklődik, és kérdései vannak, annak szívesen segítek, és válaszolok, ha tudok. Továbbá szívesen vitázok (imádok vitázni :) ), értelmes keretek között. De a "szerintem átverés/piramisjáték/faszság, gyere győzzél meg" féle hozzáállások lekezelését meghagynám az MLM agenteknek, biztosításokkal házalóknak, tényleges ponzi szervezőknek, és hasonlóknak, ők ezt élvezni szokták, én nem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák