Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz vismaior04 #19726 üzenetére

    Az jó, hogy a billpengőt feldaraboljuk, hogy előrhető legyen minél nagyobb közönségnek. De ugyanott vagyunk, hogy nem oldja meg a gazdasági szereplők nem távolodjanak el méginkább egymástól. A szupergazdagok vesznek pár milliárdért BTC-t. A városi Jancsika tudott venni 100-200 BTC-t, miközben falubeliek semmit. Ha jobban megnézzük, a szupergazdagok nem termelnek - közvetlenül -, városiak termelnek, próbálnak szupergazdagok lenni. A jobbágyok meg napról napra élnek. Persze nem is ezt célozta meg a kriptovaluta. De talán emiatt kerül ugyanoda, mint a jelenlegi váltók.

    Az, hogy a kereslet/kínálat fogja meghatározni.... Azt a piac fogja meghatározni, mert az első bejegyzésemnél kiemeltem, hogy nem lesz olyan állam, aki egy az egyben átáll erre. Így valószínűleg mindennek lesz két ára. Egy helyi valuta egy globális valuta (kripto). Bár kriptoból is több van. Ha ezt ki tudják küszöbölni, akkor nem fogják megutálni úgy az emberek. Ha azt látod, hogy egy ház 50m HUF/2,7 BTC, valószínűleg nem leszel túl boldog, mert folyamatosan fejszámolásra lesz kényszerítve az ember.

    A korábbi kolléga ETH-s sztoriját elolvasva, ott mintha előrelátóbbak lennének. Persze még bőven van mit bányászni. Nem éljük meg annak a végét. Csak egyelőre azt látom, hogy mindenki be akar szállni a tutiba. Ész nélkül vesznek. Olvastam olyat is, hogy valaki a fizetése egy részét BTC-ben kapja. Szóval mesterségesen tornázzák fel az árakat.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák