Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    Most porgott le a stablista a PS4-es Secret of Mana Remake-ben :) Az eredeti SNES valtozatot jo 15 eve, hogy jatszottam emulatoron, es az emlekeimben ez egy joval hosszabb jatekkent elt, pedig valojaban eleg rovidke. A remake konkretan tokkal-vonoval, grindelessel, farmolassal, platinazassal egyutt volt brutti 27 ora, es ebbol azert 2-3 ora uresjarat volt, mert lusts voltam kilepni a PS4 fomenube, mikozben tok mast csinaltam.
    Egyreszt orom, hogy az SE kiadta ezt HD-ben, igy legalabb az ifjabb generacioknak is megadatik, hogy ateljek ezt az elmenyt nemileg upgradelt es a kornak megfelelo kontosben. Plusz nagyon jopofa lett szinte az osszes uj jelenet, ami bekerult, meg inkabb erositi a csapat kemiajat, tobbszor hangosan felnevettem a kis mini dialogusok alatt. Masreszt sajnos azt el kell ismerni, hogy bizonyos szempontbol igenytelen is a remake - van voice acting, de a karakterek a hangalamondas kozben random tatognak - nem dealbreaker, de legalabb matchelhettek volna a kettot. A csapattarsak a kelletenel joval tobbszor akadnak el a kulonfele tereptargyakban, ami szinten eleg bosszanto. En a legujabb patch-csel jatszottam, osszesen egyszer fagyott ki a jatek, de 1.00 koraban meg tobb technikai gubanc meg crash volt jellemzo, mintha nem QA-zta volna ezt senki, mielott kiadtak... Teljes retail arat nem er, hasznaltan vagy akcioban viszont erdemes beszerezni. Megjott a kedvem a Trials of Mana Remake-hez (ha mar epp tegnap jott ki), valoszinuleg iden azt is vegignyomom, a demo alapjan tanultak a Secret of Mana Remake-bol, mert ez mar eleg igenyesnek nez ki.
    A kovetkezo projekt a Last Story lesz, sikerult talalni egy EUs Collector’s Editiont jo arban, szoval vegre ki tudom probalni, anno az Wii hianyaban kimaradt, Wii U meg csak iden tel ota van itthon.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák