Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz F34R #84660 üzenetére

    Semmi sem elképzelhetetlen de már a GCN1 (4év távlata..) is egy űrhajó volt technikailag bármihez képest amit az NV fel tudott vonultatni csak mindig ment a duma hogy nincs softveresen/API kihasználva.., aztán erőszak Mantle ---> DX12..

    (#84662) miklosss2012:

    Fogalmam sincs de nehéz elképzelni az biztos, ezért kérdeztem hogy lab-osok hol járnak a rejtvény megfejtésében. Eddig szerintem te sem láttál még olyat sem, hogy egy Fury csak megközelíti a 980Ti-t, most pedig konkrétan papás-mamásat játszik vele..
    Idevonatkozó PH cikk szerint viszont az AoS direkt együtt dolgozott az NV-vel, hogy az async compute kikapcsolható legyen NV mellé, úgy nem is kapnak ilyen rémesen nagy pofont a Radeonoktól de azért megkapják..
    VS topic amúgy tele van különböző tech oldalak tesztjeivel, akad olyan is ahol a async on/off mérést végeztek.

    Pont most kár lenne lemondani az elektrolitról btw, egyrészt lássunk előbb pár játékot, kettő hülyén venné ki magát hogy eddig elfogott a rettegés a HBM-es Radeonoktól, most hogy meglódultak pedig kedvet kapsz hozzá, olyan érzetet keltene mintha.., szóval tudod, e-peen & tiszteletbeli tagsági Mordorba. :D

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák