Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz CJ4567 #82069 üzenetére

    Hehe... Nem voltak azok rossz procik.

    Lapot le kell vadászni a régi i7-ek alá, és akkor nem drága. Igen, sokan a korukhoz képest irreálisan drágán adják, azt nem kell megvenni. :) Én is több, mint egy hónapig vadásztam, mire találtam jó vételt...
    Twitchet? Kizártnak tartam... Legalábbis a FHD+60FPS-es közvetítéseket képkihagyás nélkül, amiket nézni szoktam. A mobil Sandy i7-em minden szempontból erősebb az E8400-nál, és azon sem ment. DXVA-t mint írtam, nem használ a Twitch valamiért.
    Itt egy ilyen [link], nyomd be a fogaskeréknél a "Source" minőségre, majd adj a "Show Video Stats" gombnak is. Akkor a bal felső sarokban kiírja, mennyi képkockát hagyott ki, és milyen sebességgel játsza (hány FPS). ;)

    Ha ott beton fix 60-at fogsz látni nagy méretben lejátszva, nem pedig annál kevesebbet folyamatosan növekedő kihagyott képkockákkal, akkor nagyon meg leszek lepődve.

    (#82073) hpeter10: Igen, ezért nem is erőltettem az erősebb VGA-t, áll benne csomó pénz, és veszti az értékét. Inkább megvettem a minimumot, amivel már nagyjából boldog vagyok, kapásból 30-40 rugós spórolás, ami nem kevés. :))

    (#82082) stratova: Én úgy emlékszem, a HD3000-esekben már volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák