Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Habugi #65297 üzenetére

    Részemről ha tehetem nem ülök volán elé Budapesten inkább, a tömegközlekedés. Rizikós szituációba ugyan nem kerültem, de aki vidékről jön annak helyenként kicsit pattógós kezdetben a tempó. Nem is a sebességgel problémás, hanem az úthálózat ismeretének hiánya okoz néha gondot, lévén gyakran teljesen más útvonalat jársz be ha a tömegközlekedést választod, mintha a kocsit. Sokat segít ugyan a navi (Sygic eddig nem rossz).

    Ennek ellenére örülnék, ha párom a vízfejben tanulna majd meg vezetni, ha azt abszolválja sok meglepetés már nem érheti az ország más területén.

    Pályán meg úgy vagyok vele, ha sebességhatáron belül vagyok és előttem lényegesen lassabban haladnak előzök, de biztos van aki jobban siet nálam így vissza is sorolok a szélsőbe (néha ha látom, hogy előznek és helye is lenne a mögöttem haladónak elengedem a gázt).

    hackeeeee A vidék itt inkább dicséret mint lekicsinylés, én is jobban szeretem Pécset, Szegedet, Székesfehérvárat vagy Miskolcot mint a fővárost bár lassan ezt is otthonomnak tudom tekinteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák