Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz caindwan #42533 üzenetére

    A finom kavezohoz nem kell a nagyvaros...szeretem a csendes kisvarosokat. Itt max egy koccanasos baleset tortenik...evente...szinte nincs buncselekmeny....max ket harom jokedvu reszeg enekelget az utcan ejfelben.....a rendorok kedvesek, mosolygosak...tokeletes gyermeknevelesre. Kismillio alkalmam lett volna Londomba koltozni....tobbet is kerestem volna mint itt. De egy hasonlo hazert 1.2 millio angol fontot kellett volna leperkani. Hany elet kell hogy kifizesd? Peldaul a lakas amit 100K font alatt vettem egy jobb kornyeken Londonban 400.000 angol font volna.
    A haver Londonban dolgozik, elment tolunk mert szereti a nagyvarosi eletet. 3 ev London utan visszasirja Bostont. Tobb a fizetese de joval tobb a koltsege is. Na meg napi 9-10 orat dolgozik....DE!!! Reggel 8-kor kezd es 6.15-kor mar a metroban van....este 18.00 korul vegez...19.30-19.45 mire hazaer. Napi 3-4 ora inga esmetrovaltas....?! Nem...inkabb nem. Arrol ne is beszeljunk hogy havi 180 font a metroberlete...es egy ketszobas lakas alberletje pedig 1150 font. Itt meg 700 font volt egy szep kertes haz...
    Felevente hivja a volt fonokomet hogy vegye vissza....de nem megy. A fonok elvbol nem akkarja, mivel seggel ment el a cegtol.

    @macska: az nem mentseg. Te egy lusta hizo sertes vagy...az is maradsz:)

    Tehenecske, epp most is kavezgatok egy kicsit. Laza napom van...kesobb meg benezek a ceghez, aztan orulok hogy a JO van!

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák