Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz xatos3 #1804 üzenetére

    Nekem volt egyszer egy olyan xar helyzet hogy tenyleg majdnem az ilyen szerszamhoz kelett nyulnom. Vagyis 2-szer.

    Az elso: el szerettem volna adni egy verdat, jon a tag, kiprobalja, jol meghuzza a spoilert. Mondom most fizetni kellene, o nem , nem es NEM. Odaig durvult a dolog hogy felhivtam 2 izompacsirta havert csak akkor perkalta le a penzt az uj spoilerre es a festesre.

    A masodik: itt angliaban, nalam az autoban mindig van ez a jatekszer [link], egy haveromal vasaroltuk kizarolag csak cel-lovoldozni. Grimsby az egy nagyon xar varos teli luzer emberekel. Parkolni szerettem volna, jon ki uvoltve az egyik hogy meghuztam a verdajat (persze a karcolas rajta mar rozsdas volt) es adjak neki 150 angol fontot. Mondom neki ne oritsen mar meg mert semmi kozom a karcolashoz, mert az en verdamon nyoma sincs semminek, a masik meg hogy nem er a verda 150 fontot. Erre szalad nekem a masik hadonaszva a baseball utojevel, kirantom a pisztolyt a kesztyutartobol, raengedek egy fel tart (8 aluminium golyo) fajdalmaba leterdel, a masik meg elrohan.
    Durva egy helyzett volt, ha nem reagalok meg fejbe is verhet azzal a xar utovel. Azota mindig utitarsak vagyon a jatek pisztolyal.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák