Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsivaagoo

    őstag

    LYÓ napot népek!

    Letelt a bünti és elkezdődött a 6 napos hétvégém. :D Kivánok mindenkinek legalább 1-2 ilyen hetet ebben a hónapban, jövőre meg még többet.

    -------------------------
    Na, akasztják a hóhért! Az általam sokat szidott 760G csipes Asus lap, vagy a mások által szidott Chieftech iArena 400W-os táp 2 hónapig tette a dolgát egy HD6670-nel és egy alapon járatott Phenommal. Idősebbik öcsém hívott tegnap, hogy felszállt a fehér füst. A gép 180 km-re van tőlem garipapirostúl. (Minden alkatrész idei, öszesen mentek kb. 2,5 hónapot.) Régi gépet visszadugattam (Core2Duo E5200, 2 GB DDR2 800-as RAM, 9600GT, WinXP), durva visszalépés a Win7 - 8 giga ram, Phenom után.

    De lehet, hogy az ÉDÁSZ nyomott egy durva Dirac deltát a 220-ba... Eléggé elképzelhetőnek tartom, mert már 2 db router és egy modem is áldozatul esett 3 év alatt. Erősen remélem, hogy csak a táp primer köre adta meg magát és mást nem vitt magával.

    --------------------------

    (#13671) mackosajt: Együtt érzek veled, apámat '90 augusztus végén érte 53 éves korában. A zorvosi részleg 10 nap alatt eltette láb alól. Remélem, hogy az a Mészáros nevű főorvos nagyon fájdalmasan, durva kínok között és hosszú szenvedés után pusztult meg.
    Orvosokra figyelj, nehogy az öreg tüdőgyulladást kapjon a kórházban.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

Új hozzászólás Aktív témák