Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz MiklosSaS #134374 üzenetére

    Nem tudom lesz-e XC60, de a bele már kb akkora mint az XC70 volt. Bár tudom, nem túl jó benyomást keltett ismerősödben az új XC90.
    Amíg kénytelen vagyok az utcán parkolni (egyrészt nem cserélek kocsit :D), másrészt érdekel, hogy a verda 5 m alatt maradjon :DDD. A mostani kis gnómnak ez vitathatatlan előnye, ugy van tűrhető belmérete 4 fő számára és emberes belmagassága, hogy nem hosszabb 4350 mm-nél s marad 447 l puttony. Ekkora hosszra ma kb. egy Logan ad ennyi vagy picit több helyet (kisautó sedan ugye inkább a brazil, maláj piacon jellemző), cserébe az sem sokkal szebb :) az SX4 Cross kicsit rövidebb kicsit kisebb (430l) de variálható puttonnyal, a hátrafelé lejtő tető miatt valamivel kisebb fejtérrel. Nekem mondjuk a cuccolás miatt sedan már nem nagyon kéne, inkább kombi/egyterű.
    Nem a supermini kategóriában de lassan el vagyunk kényeztetve (legalább vizuálisan szép kombikkal a C és D szegmensben is: Astra, Octavia (pre-facelift), i30, (előző) Ceed, Focus, 308, Megane SW; Insignia, Mazda 6, Volvo V60, Superb, Passat, Talisman. Még fél mérettel lejebb sem rossz látvány a Seat Toledo sem. A Tipo kombi inkább tűnik még praktikusnak mint szépnek, az szedánban elég oké.

    @Addigra tuti a Volvo is rágyúr a hibridre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák