Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    No eldöntve, nadrágszíj on. Egy nagyobb lak mellé 5-7 éven belül kellene egy nem túl agg nagyobb négykerekű is...(a mostani 2003 gyártású 2004-es forgalombahelyezésű).
    Kevés itt a hely vagy a bútor vagy csak sok a gyerekcucc, már felemésztette az íróasztal alsó polcát a mondókáskönyvek sora... Rendrakás címen (amire ált munkanapi távollétemben kerül sor) rendre csökken az életterem :P).
    Szegény Liana most szinte tároló szintre lépett, hogy kis szobánk vendégszoba, de teregetni is kell valahol. Így a csomagtartóban állomásozó babakocsi, kismotor és 100l-es alom mellé átmenetileg (a vendégség idejére) betársult az hordozható gyerekágy, 3x10 kg macskaalom, s kiszuperálásra vagy szervizre ítélt háztartási kisgépek (amiket vagy elhordok szépen lassan szervizbe, vagy ha nem kellenek kivágom a halál hímtagjára).

    Szegény jó anyámnak visszaszóltam, amikor kissé méltatlankodott egy rossebes szösszenetet hallva, hogy most épp 30 kg van egy markomban a másikban még 15 (amihez azért nem vagyok szokva) szóval most azt mondok amit akarok. De aztán egész békés lett az este, anyám unokázott hárman nézték a mesét, én meg bontottam egy shört, igaz talán kellett volna egy második is.
    A fene a holnapba, hogy 5:45-kor kelni kell...

Új hozzászólás Aktív témák