Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz HSM #105660 üzenetére

    Az hagyján de a magam részéről már ettől kész lettem:

    "Beülsz egy négyes székcsoportba, dől minden irányba, fúj feléd a levegő, lespriccel vízzel, a lábad hátulján "csikizi", és adnak egy 3D-s szemüveget"

    Tehát ez így mi.., ezért fizetni kell? :Y
    Az ember azt hinné azért kell/kéne hogy ezek NE történjenek meg.. ;] :C

    20-30+ éve még kussoltatás ment a mozikban, aki feltámasztotta a térdét a háttámládra meg néha eltalált ezzel-azzal, pl pattogatott kukoricával annak hátraszóltak az emberek hogy nyugizzál vagy lenyugtatlak..
    Manapság?!?!

    Extra élvezeti faktorrá lépett elő.., rugdossa/lökdösi a széket, a nyakadba tüsszent.., a film végén meg odaszólsz neki mikor mentek ki hogy hé' haver, köszi az 5D élményt.. :DDD :C :C
    Belegondolsz csak az aktuális szintbe teljesen életszerű lehet lassan.., megy majd utána FB-re a post hogy:

    - Hú srácok most jöttünk ki a barátnőmmel a Transformersz 22-ről, állati jó volt ahogy Tramplinusz Kapitány kettérekétázta a Kínai nagyfalat, olyan mákunk is volt ráadásul nem hiszitek el, bajban voltam mert csak normál vetítésre tudtunk beülni mert nem maradt pénzem az elképesztően okos Smart47 két éves hitelre való megvásárlása után a 7D vetítésre/jegyre, viszont mögöttünk egy állati jó arc ült, rugdosta a székeket folyamatosan, valami folyamatosan ránk is spriccelt néha közben, ááá vazzeg tiszta jó volt, spóroltam 10K-t, jeeee.

    8D vajon mi lesz, meddig lehet fokozni az elmebajt, pénzért lehet majd 2-3órás reality showban résztvenni, levihetsz majd a strandra egy kiéheztetett, dühöngő csimpánz óvodás csoportot, ott aztán kapsz majd mindent..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák