Új hozzászólás Aktív témák

  • jety91

    őstag

    válasz arpii #19855 üzenetére

    "És értsd miről van szó, a játék FPS counter-e is hazudik. 60 fps-en be van betonozva (limitálva is van, nekem annyi elég), és mindeközben embert nem találsz el, annyira stutter-el."

    Én nem tudom te mit állítottál be a játékban, de nálad valami nagyon nem kóser.

    Nálam:
    - vsync off
    - fps limit 60
    - Monitor 61Hz-re állítva

    Sutter nincs, néha leesik az FPS 56-58-ra, de az is csak akkor, amikor a nyakamba robban a zeppelin pl. Értem én, hogy az állításod szerint akkor én az 50% másik felébe esek, de ugye megint elfelejted azt a gondolatot, hogy akinek nincs baja sehova sem fog írni erről. Tehát, amennyi külföldi/PH fórumot olvasol ott csak is azoknak az írásait olvasod, akinek van valami baja. Nézz körül több hasonló modern játék fórumában is, ott is hasonló a téma (sajnos), tehát ezt bármelyik játékra írhatnád.

    Semmivel sem rosszabb a BF1 mint a BF4 megjelenéskor, én túlzásnak tartom a nem ajánlott titulust. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kell neki még 1-2 hónap mire az összes olyan bugot kijavítják, amit mindenki tapasztal (pl.: revive bug). Onnantól fogva, hogy az egyedi konfigurációkon gond van a játékkal, az már nem csak a DICE hibájából fakadhat.

    Csak, hogy értsd mire gondolok:
    A jelenlegi konfigomon (lásd adatlap) akadt a League of Legends néhány champion ultiját használva. Érted... egy LOL-ról van szó, ami egy Intel HD videókártyán elfut. Kellett egy hálókártya driver (vicces mi?) frissítés ahhoz, hogy ez az FPS drop megszűnjön.

    Nem védeni akarom a játékot vagy a DICE-t, de fényévekkel stabilabb a BF1, mint bármelyik előző BF.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák