Új hozzászólás Aktív témák

  • arpii

    aktív tag

    válasz Scholes9 #19811 üzenetére

    Nos, akkor a tények, a teljesség igénye nélkül (csak a multi része), hogy mit kapsz jelenleg a min. 60 EUR-ért:
    Pro:
    -Gyönyörű grafika, szépen kidolgozott pályák (nagyon látványosan rommá lehet verni egy map-ot, mire vége a körnek)
    -Kiváló hanghatások (bár ez már baromi jó volt a BF3-ban is)
    -Pörgős játékmenet, jó fegyverek, járművek (az elite class-ok nem gyengén fel tudják bolygatni az állóháborúkat)
    -Ötletes időjárás változás. Mire lejátszol egy csatát, biztosan változik egy s más a környezeten.
    -A pályák egész jól el vannak látva előre telepített AA és AT lövegekkel. (és nem úgy, mint BF3-ban, hogy HQ-n van egy azt cső, egyébként sem jár arra a madár sem...)
    -A conquest néha unalmas, de összességében jó játékmódok (a rush ebben nagyon jól sikerült)

    Cons (mert sajnos ebből elég sok van):
    Talán a legnagyobb baja a játéknak, hogy egy bughalmaz. Ha ez lenne a béta, azt mondhatnánk, hogy OK, de ez így egy vicc eddig.
    -A menü egy lag-os sz#r. Számtalan BF1 user-nek már itt 100%-on eszi a CPU-ját a játék. Az in-game friends néha elhagyja magát...
    -Az emberek egy része már beletörődött, de én úgy gondolom, hogy simán legalább az 50%-nak játszhatatlan a game, és ez teljesen független, hogy 640x480 ultra low-on játszol, vagy fullhd ultra high-on. Egész egyszerűen nincs megoldás, már kb. 50 féle opciót kipróbáltam a konzolban, 30-at az oprendszeren, ja és igen, százával vannak külföldi fórumok, amin olyan emberek számolnak be, hogy röcög meg szaggat, akiknek a 25. gen core i7 van a gépben 64gb rammal GTX 1080-al. Tökmindegy, hogy milyen géped van. Van akinek jó (vagy észre sem veszi) van akinek nem jó. És értsd miről van szó, a játék FPS counter-e is hazudik. 60 fps-en be van betonozva (limitálva is van, nekem annyi elég), és mindeközben embert nem találsz el, annyira stutter-el. Így össz-vissz van 3 játszható pálya. 2 sivatagos + az erdős, az összes többi játszhatatlan 64-es conquest-en. Rush-on ill. 40 dom. 24-es akármin jó. És hogy értsétek mi a probléma, monitoroztam ezt a sz#rt és cache-eli monte grappa kör közepén az mp_amiens fájljait, hát vicc. Egyszerűen elszabadulnak threadek...
    -Csalók már itt is vannak, de nem vészes. A minap egy fegyver (igen, katona nélkül) söpört végig a mapon a fa tetején végig repülve azt, kb. 250/2 K/D-ben :) )
    -Idegesítő spawn bugok pl. hirtelen használhatatlanná váló spawn pointok, tankok elfoglalódnak, holott te lock-olod azzal, hogy ráálltál (mintha lag-olna az egész).
    -Fél óra mire betölt a map, 2 óra mire kilépsz a játékból, de erre ott az ALT+F4
    -Rejtélyes disconnect-ek (ha esetleg nagy nehezen tudsz slot-ot reserve-álni valamilyen alacsony ping-es szerveren), amit követően semmi nem segít. A server browser-ből az életben nem jutsz be többé sehová játék restart nélkül. Vagy mehetsz quick game-l 200-as ping-es szerverre :)
    -Számos gameplay-beli bug van, ami teljesen nevetséges egy ilyen kaliberű játéknál, de ezt még simán lenyeli az átlag játékos.

    Kicsit hosszúra sikerült, de én ilyen áron egyáltalán NEM JAVASLOM a megvételét, mert csak lutri, hogy jó lesz-e vagy akad. Majd, ha esetleg ki lesz javítva ez a sok sz#r, amit felsoroltam, elsősorban a performancia problémák. De most sem ezzel foglalkoznak, ha megnézed a patch note-ot.

Új hozzászólás Aktív témák