Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    MJJC habosító (kipróbálás és review ELŐTTI kis színes történet):

    Szóval az úgy kezdődött, hogy ajánlásotokra megvettem Ali-ról a cuccot, csodásan meg is érkezett, amúgy az első aliexpresses rendelésem volt (nem szeretem azokat a helyeket, ahol nincs Paypal - de itt minden pedánsan megérkezett az első 3 termékből, még a legók is, ami nagy szó!).

    Egy ősrégi Karcher-klón mosóm van ~20 évvel ezelőttről (Winner márkanév, a neten alig találtam nyomát, hogy egyáltalán létezett ilyen). Én azért előtte megnéztem egy boltban a lándzsát, lemértem mindent itthon is, hogy biztos fasza legyen... majd megjött... és nem volt jó. :( A méretek pontosak, de a lándzsa rögzítéséhez szükséges "körmök" (amik benyomás utána elfordítva megtartják a pisztolyban a végét) túl szélesek voltak, azokat a "mellékes" méreteket nem ellenőriztem, csak a nagyságot és a mélységet. Félre is tettem 1-2 hétre.

    Aztán végül fogtam egy dremelt, és beáldoztam egy csiszolófejet abba, hogy a pisztolyt kicsit kitágítsam belül, mondom ha tönkremegy, veszek egy K5 Full Controlt, legalább lesz indokom. :) De nem lett. :D
    Ráment nettó egy 1 órám, meg egy csomó káromkodás, mire bele tudtam erőltetni.

    Most ott tartok, hogy tesztelni kellene. De mivel? Kimondottan azok, amiket az internet meg ti itt javasoltok habnak, nincsen itthon, de más előmosó és egyéb igen. Meg felhalmozni se akarok már annyi szart, polírcuccból is volt már, amit elajándékoztam, mielőtt megromlik (meg amúgy is nehéz volt vele dolgozni).

    Szóval érdemes mást is kipróbálni vele?
    Értem ez alatt: mondjuk nem lesz olyan fasza, de azért "egynek elmegy"? Vagy totális csőd, ha csak sima autósampont rakok bele, mert van mondjuk 5 liter még - Turtle Wax universal cleaner (akkora akció volt a Homasitában (1000,-), hogy nem bírtam otthagyni :D)? Milyen hígítást érdemes tesztelni? 1:5...1:10 között láttam több helyen ezeket.

    Ami profi cuccom van, az ez: Brilliance vastaghab.

Új hozzászólás Aktív témák