Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz ssj81 #29899 üzenetére

    Nem volt dolgom vele, de specifikációk alapján azt a 20 ropit megéri. A 8mm orbitalitás kicsit kevés, de ennyi pénzért nem fognak 21mm-t adni. Szerintem otthoni bohóckodásra bőven jó, szépen rendbe lehet tenni vele egy autót, csak megfelelő anyagok kellenek még és sok türelem. Ezzel nem fogsz gyorsan haladni.

    (#29900) ACAB95 többször elhangzott hasonló kérdés, neked is csak azt mondanám, hogy polírral. A csillogást alapvetően nem a wax kéne adja, hanem a tiszta, karc és oxidáció mentes felület. Ez az ami megtöri a fényt és a wax elfedi ezeket a hibákat, azért látod szép csillogónak egy kis ideig. Egy polírozott autót wax nélkül is csillogónak látsz, minden más csak dob még ezen. Ha gondolod toppolhatod minden mosás után valami gyors viasszal, de saját magaddal szúrsz ki, egyszerűbb lenne legépelni, majd fél évente valamit felkensz és levan a gond.

    (#29901) Ununqatrium Az összefoglalóban megtalálod a Soft99 Fusso-t magyar sellertől. Az 1 hónap az nevetségesen kevés, a fusso 6-12 hónapig bírni fogja.

Új hozzászólás Aktív témák