Új hozzászólás Aktív témák

  • jockas

    senior tag

    válasz polonic #9124 üzenetére

    1 & 3. Igen, volt jó procija az AMD-nek: P3 ellen a Thunderbird, P4 Prescott időszakban az Athlon64, aztán az A64X2...amióta viszont az Intel ráállt a tikk-takk -ra és a Core architektúrára, azóta az AMD folyamatosan legalább 1 lépéssel az Intel mögött van.
    A Phenom-ról is az ment a megjelenése előtt, hogy mennyire jó lesz meg milyen szép minden. Az első olyan proci, ami valós 4 magos és mennyire le fogja alázni a Core 2 Quadokat...aztán megjelent, fogyasztási problémák mellett erős teljesítmény problémák. Az Intel közben bedobta a Penrynt. Phenom II lett úgy rémlik az, amivel kijavították a problémákat, Intel addigra meg jött az i7-el...
    Középkategóriában szerintem versenyképes lesz a Buldozer az Intel-lel. De a felsőkategóriában az év második felében jön a Romley, amivel szerintem nem fogja felvenni a verseny (csak úgy, mint a Phenom II az i7-el). De a végleges ítéletemmel én is várok még. Te gondolom AMD-s vagy, de attól még szerintem is tedd ezt!

    4. Ne rohanjunk olyan messzire...előbb lássuk, hogy mire képes a Buldozer valójában. Mind a két gyártó adott már ki papíron jól működő, de a gyakorlatban nagy bukásnak számító terméket a kezéből...

    2. Bocsánat...ebben tévedtem. Sajna nem vagyok olyan nagyon informált az AMD-vel kapcsolatban. De ettől függetlenül ismétlem magam: várjuk meg, amíg megjelenik mielőtt megássuk az Intel sírját! ;)

    Zanik! Bocsi...de ez b@romság! Az AMD-nek ugyanúgy kell azoknak a pénze is még, akiknek Intel procija van. Így az egyetlen érv az AMD platform mellett a jobb energiagazdálkodás...az meg sosem volt a legjobb érv egy platform vagy proci mellett. Ne keltsd a diszkrét vga-k halálát! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák