Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz Solesz84 #3490 üzenetére

    Szevasztok, egy kis útbaigazítást szeretnék kérni a játékról remélem nem nagy kérés :)
    Szóval kezdő lennék, de esélyt látok rá, hogy játszanék ezzel a játékkal azért elég sokat.
    Mennyire szimulátoros a játék? Mennyire számít a "puha" vezetési stílus, adott esetben pl. nem tőgázos kigyorsítás gumikímélés szempontból vagy esetleg milyen segítségek érhetőek el egy kezdő számára, gondolok itt ABS-re Traction Controll-ra, ne adj Isten egy útvonalvezetés. Gondolom bill kilőve így marad a kormány. Egy Logitech Force Feedback kormányom van, mennyire felhasználó barát pl. a játék, hogy megtaláljam az ideális kormány beállítást a "tökéletes" vezetés élményhez vagy mennyire kell megszenvedni ezen "érzés" beállításához. Illetve mennyire időigényes a játék. Itt arra gondolok elsősorban, hogy mennyire setup függő a játék, tehát pl. adott esetben 1 értéket arrébb tolok akkor már komoly javulás érhető el köridőben, egy kicsit nehezebb rájönni a jó setupra ami ezáltal időigényes. (még a játék betanulásával el is vagyok és magával a "játszással" is, de ez a 2-3 napon át keresem a jó setupot dolog sajnos nem köt le és erre már időm sem lenne)
    Vagy pedig azért a nem vészes kategóriában van a setupolás. Mennyire ajánlanátok ezt a játékot egy kezdő számára. Belevesznék szerinted a szimulátor tengerében vagy pedig azért felhasználó barátként van tálalva?
    A segítséget előre is köszönöm! :)

    A legfontosabbat el is felejtettem :D
    Van az alap játék, ehhez a Steam automatan tölt le frissítéseket autókról, pályákról stb. vagy pedig különböző oldalakról lehet ezeket a plusz tartalmakat elérni? (Természetesen ingyenesen :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák