Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz hoffman_ #9509 üzenetére

    Anime-beszerzés by me:

    Először is csekk MyAnimeList-en (+anidb-n), hogy milyen group-ok csinálták meg. A leginkább ajánlottnak irány a site-ja / blogja (előtte esetleg egy kis előzetes check) és regisztráció nélküli sima letöltés.
    (Amúgy nagy általánosságban a legjobb csapatok: THORA, m.3.3.w, Eclipse, niizk, KAA, Elysium, polished, tri4 és Loli-pop Subs természetesen. :D LIME se rossz (és nagggyon baráti betűszó is egyben, szóval komálom a srácokat, hehe. :DD)
    Ha valami kijött tőlük is, akkor nálam abszolút prioritást élveznek.)

    Ha nincs seed, akkor nyaa[pont]eu, ha ott nincs fenn, akkor isohunt[pont]com, végül thepiratebay[pont]org.
    Ha ott sem, akkor bakabt[pont]me (legigényesebb anime-related (tehát anime, manga, OST, artbook, live action) tracker, ajánlatos a regisztráció és aránytartás. Semmi nincs fenn többször, baromira megválogatják, hogy mit engednek feltölteni, igényes description, MINDEN torrent seed-elve van - és csak olyan van fenn, ami LEGÁLISAN letölthető - tehát nem licenszelt; de így is RENGETEG minden fenn van. Csak azért szoktam utoljára hagyni, hogy minél kevesebb legyen a letöltési számlámon - meg előfordul, hogy nem a legjobb subcsapat verziója van fenn; ennek ellenére nagyon szigorú a minőségellenőrzésük).
    Ha ott sem (bár itt már szinte az impossible case esetét súroljuk), akkor torrentz[pont]com és körülnézek ott is.
    Esetleg még ott az animetake[pont]com is (DDL + torrent is), mint végső mentsvár (de ami eddig nem lett meg, az már valszeg. itt sem lesz) bár nem túl konzisztensek a release-ek, de ez is egy lehetőség.

    "Ez már egyéni preferencia Szerintem [oWn]f4te egyhamar nem lesz meggyőzhető a KMplayer elhagyásáról, de nekem is jó a möpöcöhöcö"

    Hát nem valószínű.

    "kiröhögöm a holmi kodekeket. Ez kész tény, olvass utána, ha nem hiszel nekem"

    Akkor gondolom a 10 bit-es encode-okat is kiröhögöd. :DDD

    Vagy fél évet rászántam, míg kikísérleteztem meg utánajártam, hogy melyik lejátszó (és kodek) nyújtja a legzökkenőmentesebb lejátszást a legkisebb processzorterhelés mellett. A végeredmény The KMPlayer + CoreAVC Professional 2.5.5.0 (az új 3-mas még eléggé bugos, főleg a 10 bit-es része - valószínűleg később javítják).
    1080p-ztem vele P4 3.0 GHz + 1 GB RAM + Radeon X1300 AGP-vel (igaz, nem FLAC audios-at, ahhoz már kicsit kevés volt a proci). De S478 Celeron 2.4 GHz + 512 MB RAM + Radeon 9200-vel sima volt a 720p lejátszás. Ennél több bizonyíték nekem nem kell. ;)

    10 bit-hez egyelőre MPCHC, mert az még jobban együttműködik madVR-vel (vagy LAVfilters-vel), mint KMPlayer, de ez idővel úgyis változni fog - ahogy néztem, KMPlayer hivatalos fórumán elég segítőkészek a modik és foglalkoznak a tényleges fejlesztéssel is.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák