Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Survivalcraft2:
    osztom a rajongók véleményét: a fejlesztő jobb mobil verziót csinált a minecraftnak mint az eredeti. Nagyon jól optimalizált, és nem kell lemondani szinte semmiről azért mert mobilon tolod.
    A hátránya pedig a régi MC játékosoknak előny, mégpedig az hogy a leggyengébb fokozaton is nagyon nehéz! A friss update óta, mikor is már a réz szerszámok is szinthez közöttek, még nehezebb. Azért fa és kő szerszámokkal túlélni nem egyszerű. Itt nem zombik és endermanok hanem valódi állatok lesznek a veszted! Farkasfalka, medve, párduc, orrszarvú, vagy éppen egy tehéncsorda bikája kap szét ha nem vigyázol. A bika leölése után a tehenek is néha neked jönnek, de én egy három bikás tehéncsordát 10 perc hadakozás után otthagytam, mert egyet sem sikerült annyi idő alatt kinyírnom.. Aludni bárhol lehet ha földre vagy fa burkolatra fekszel, nem kell ágy. Ha ruha nélkül mész a hegyekbe, akkor megfagysz, ha sokat sétálsz az esőben megfázol. Ha romlott ételt eszel beteg leszel(okádsz és legyengülsz), szóval egy realista minecraft ami könnyű fokozaton is hardcore!
    Ha a spawn pontod közelében nyirnak ki, akkor lehet 10x meghalsz mire csak el tudsz onnan menekülni, tehát van benne rage faktor is bőven..
    Tehát aki csendesen építkezni akar az itt is a kreatívot válassza, mert a challenge mode itt nekem gyakorlott minecraftosnak is elég nehéz! De minden percét élvezem! Az első rézszerszámnak is kifejezetten tudtam örülni, és hol van még a gyémánt!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák