Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hvb
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne milyen 10.1-es android tablet van most a piacon, ami hivatalosan is multi useres?
Köszi.zs.
-
tjb007
nagyúr
Igazából van már elég régóta 3rd party alkalmazás ami ezt tudja, szóval lényegében bármelyik Androidos (Froyo -tól kezdődően) eszközön megoldható a dolog.
-
kisda
aktív tag
Valaki próbált már sufnituningolni telefonban vagy táblában Vakut? (gyenge a gyári, kb mintha nemis lenne benne)
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Melyik tablet, most a bestbuy? Ismerősömnek kellene, facebook, youtubozás, ilyesmi, semmi komoly célra. Nem tudom mennyire tartósak ezeknek a tableteknek az akkujuk, de lehet nem árt ha cserélhető lehetne. Köszönöm.
-
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az androidos tableteknél, hol lehet a futó alkalmazásokat bezárni. (Vodafone 10.1)
Köszi előre is.
-
vertigojames
tag
Tegnap vettem észre, hogy az Aliexpress-ről lehet eredeti dolgokat is rendelni (pl.: Samsung Note II, vagy Samsung Galaxy SIII).
Ma meg mit szúrtam ki? Google Nexus is van, szállítással együtt 267 USD-ért... ez azért nem rossz...[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz vertigojames #26711 üzenetére
Nem sokkal többért itthon is van már Nyugat-Európából behozott, amire legalább 1 év garancia van, ellenben erre szerintem valószínűleg nem vonatkozik a garancia. Emellett hiába 3G-s modell, WCDMA-s, így itthon nem is használható mobil adatkapcsolatra.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz vertigojames #26713 üzenetére
Csak kérdés, hogy az egy év az Kínába szól, vagy esetleg itthon is érvényesíti az ASUS. Mert ugye ez a nem mindegy. Egyébként elég érdekes az adatlap, még most gondolkozom. 8GB 3G-t ír, holott ilyet nem adott ki a Google...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
vertigojames
tag
válasz z0d1AK #26714 üzenetére
Nem tudom... viszont nov. 26-án ha jól láttam durva akciók lesznek... ez pl 99$ lesz...
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?from=site-top&t=121122#dayIndex-0[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz vertigojames #26715 üzenetére
83dodó a lesz a Fire
-
-
DGerg
csendes tag
40k körül melyik tablet jelenti a legjobb vételt? Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Gebriel #26725 üzenetére
Bezárni nem tudod a folyamatokat, mert az operációs rendszer dönt, te csak jelzést tudsz adni az android felé, hogy mit zárhat be felőled. Azt pedig úgy lehet, azt hiszem ICS óta, hogy megnyomod a task választó gombot és kihúzod őket félre.
Ha olyan programokat akarsz lezárni, amik megjelennek a Feladatkezelőben, az Aktív alkalmazások között, azokat meg csak a sima Befejezés gomb-bal lezárod.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kovacspityu2
tag
válasz szilu7 #26724 üzenetére
Amikor a terméket megrendeled és végeztél a vásárlással (Check Out, azaz a kosár tartalmát kifizeted), akkor ott lesz olyan mező, ahova a coupon code-ot be tudod írni, alatta egy submit gombra kattintva egyből a végösszegből levonja a kedvezményt, ezt látnod kell. Ha nem jól csinálod, akkor valami hibaüzenetet biztosan kiír.
Ha a végelszámolásba látod a kedvezményt, akkor jól csináltad.
A BuyinCoins-nál most ez a kód ad 10%-ot: XMASTCRAZYEN
Ez a főoldalon is írja baromi nagy sliderben. De siess, mert csak nov.23-ig jó, azaz 23-án még érvényes (náluk helyi idő szerint) éjfélig. -
kovacspityu2
tag
válasz kovacspityu2 #26697 üzenetére
Kis tanulság, aki lightake-től rendel!!
Megrendeltem a cuccokat és kifizettem PayPal-lal.
Számla megjött, levonták, de..
Nem láttam a rendelésemet, meg semmit az My Order alatt. Furcsálltam, de rögvest írtam nekik egy email-t.
A turpisság az volt, hogy az MyInfo résznél van a LighTake-regisztrált email cím és rögtön alatta a PayPal regisztrált email cím. Esetemben ezek nem egyformák és a PayPal email címem más mint amivel regisztráltam az oldalra. Javítás után rögtön helyreállt a rend. -
kovacspityu2
tag
BuyiInCoins-től rendelt 10.1" Ainol 10 Novo Hero tabletem ebben a fázisban van.
2012-11-22 12:52:00 PM Posting, LocationEIJING Shipment
China Post-on jön, tapasztalatok szerint mennyi idő még, amíg ideér házhoz? -
afgk2012
tag
Elvileg mától kapható a ConCorde tab NOVUM. Jó lenne valami gyakorlati információhoz is hozzájutni róla. Akinek már van, légyszí írjon róla valamit!
-
beholder00
tag
Erről mi a véleményetek?
-
Khelben
nagyúr
Üdv, ismerős szeretne karácsonyra a gyerekének (10 éves) tabletet. Játék, facebook, esetleg olvasás.
A szempontok:
- 40.000 Ft (nagyon max 45)
- wifi
- magyar garancia
- házhoz szállítás (mert nem pesti)
- hivatalos android (tehát play áruház elérhető legyen)Én wayteq/concorde vonalon nézelődök egyelőre, de szívesen veszek ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz kovacspityu2 #26729 üzenetére
China Post a létező leglassabb sajnos... nekem volt ami 2 hónap alatt kavarodott végre ide, ott bóklászott kínán belül jóideig. Nem zavart, mert csak apróságok voltak. (Nekem úgy tűnt, hogy chinapostnál nagyon ügyelnek, hogy marha alacsonyak legyenek a költségek, így nagyon erősen mega logisztika, hogy minden konténer pupig legyen célországonként. Tök különböző helyről és időben feladott csomagjaim is egyszerre jöttek a tracking numberjeik alapján az országba, és kerültek a vám elé. Tuti, hogy több szortírozó pontjuk is van és szépen összevárogatják az egyes országokba régiókba menő csomagokat, így sok az állás még kínai oldalon).
-
ZsoAce
tag
válasz kovacspityu2 #26735 üzenetére
Az én csomagom 4-én lett postázva, 10-én lett "célországba feladva", és azóta semmi új bejegyzés nem érkezett a tracking oldalakon. Korábbi Singpost-os csomagom 15 nap alatt megérkezett a rendeléstől számítva. A Chainapost tényleg sokkal lassabb, és volt úgy, hogy a bolt értesített, hogy visszakapta a feladott küldeményt. Szerencsére én meg a pénzem kaptam vissza, a Pandawill ilyen szempontból rugalmas volt - miután a PayPal reklamációt elküldtem.
-
H0bi
tag
Van esetleg vkinek V920A Tabletről vélemény, tapasztalata?
-
félisten
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy tabletet február végéig.
Cél: játék
A 1280*800-as felbontású tabletek között nézelődöm.
Első kérdés, hogy az oolcsón megúszható RK3066 / Amlogic chipes tebletek felveszik a versenyt a Nexus7-ben lévő tegra3-mal?
Illetve az olcsó tabletek között előfordul olyan, hogy a gravitációs szenzor késleltetve műxik, rontva ezzel a játékmenetet?
Minden szempontból villámgyors táblát szeretnék. Főzött ROM telepítése nem gond, ha februárig várhatóan olyan állapotba kerül az adott Rom, hogy ne legyen vele semmilyen probléma.A játékon kívül nincs más szempont.
Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
pempellini
senior tag
Mennyire számít hogy hányas Android operációs rendszer van a tableten?
Android 2.3.4 operációs rendszer az már jó vagy miben különbözik a 4.....Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
Brave_86
aktív tag
válasz pempellini #26741 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pempellini
senior tag
Pocesszor 800-1000 mhz elég?
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
pempellini
senior tag
WayteQ xTAB-70 Tablet PC-röl lenne szó,ez még elfogadható készülék?
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
Brave_86
aktív tag
válasz pempellini #26744 üzenetére
Attól függ mire szeretnéd használni és milyen kompromisszumokra vagy hajlandó. Ezeket azért érdemes átolvasni.
WayteQ xPAD-70
WayteQ xTAB-70w -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest