Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #26043 üzenetére
Na szóval töltés után (gondolom) a villogás megszűnt. De sehogy nem kapcsol be.....
Esetleg adni kellene neki egy új romot? Ha igen, hogyan csináljam? Link esetleg? -
b0bcat
addikt
Sziasztok!
Nyár óta van egy Navon Platinum (7) tablet-em, amivel teljesen elégedett vagyok, de most - a fiam unszolására - feltelepítettem az Angry Birds Star Wars-t, de nem indul el a játék. Ennek mi lehet az oka? Lehetne valamilyen beállítással segíteni ezen? (A gyári rendszer van a gépen.)
Köszönöm a segítséget!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
kovisoft
őstag
Yuandao (Window) N70/N90/N101 tulajoktól kérdezném, hogy gyárilag benne volt-e a magyar nyelv, vagy külön kellett valamit mókolni, hogy rákerüljön? Az N101 nagyon szimpatikus, de fontos lenne a magyar nyelv.
-
mode19
csendes tag
Aurora 2-t vagy ezt a wayteqet vennétek?
Galaxy Tab 2 7.0 (P3110)
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Concorde 7015-ről szeretném letörölni a fölösleges programokat. Eleve rootolva van a készülék. Hogy álljak neki?Tisztelet a Gépésznek!
-
bpmcwap
senior tag
válasz dugesz77 #26010 üzenetére
hm... köszi... mondjuk erre fel se figyeltem.... gondolom ha igy kiemelted akkor az IPS az valami jó dolog....???? És akkor mit szólsz ehhez??? valamiért nerm tudok linket beilleszteni.... http://www.merimobiles.com/aocos-qipad10-dual-core-elite-version-9-7-inch-ips-1024-768-with-android-4-0-4-16gb-dual-camera-hdmi_p/meri6915.htm
300 helyett 189???
Azért úgy látom hogy így karácsony fele 42000ért vannak lehetőségek.... Ez is + a múltkori is:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.htmlTúrista vagyok
-
hbala
aktív tag
A Samsung 5,8-as Galaxy Player-ről nem tud valaki valami új infót? Aug. vége óta semmi hír róla.
-
ALI_G
veterán
Hi!
Ajándékba vásároltam egy kínai tablet-et, 4-es androiddal. Teljesen korrekt darab, de nem érem el usb-n a háttértárát. Ötlet? -
AlyArkhon
őstag
pont most adta ide nekem a kollegam az uj tabletjet hogy nezzem mar at miert nem latja az usb tarolot .
Egy otlet neked , van benne olyan beallitas hogy usb csatalkozaskor hiba keresese azt kapcsold ki es olvasni fogja , legalabbis itt ez volt a gond,Mas , lehet ezekre a tabletekre windows t rakni ? es miert nem ismerik fel a webkamerat es egyebk eszkozoket amiket megprobalok csatlakoztatni rajuk . ?
Elore is koszonom ,, !!
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Tenager18
senior tag
Most a NOVA3-at akartam kiprobálni..app telepitése után:
your device is not compatible with this versionYoutubon sokan játszanak vele N70-en,szoval nem értem...
-
tjb007
nagyúr
válasz AlyArkhon #26067 üzenetére
Úgy mint például a Windows -nál, hogy letölt, exe elindít és már fent is van nem de megoldható Androidnál is csak épp -a Windows -hoz hasonlítva- sokkal nehezebben és bonyolultabban (konkretizálva, dióhéjban: ismeri kell kell hozzá a Linuxot töviről hegyire,tudni kell fejleszteni/programozni).
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
válasz AlyArkhon #26067 üzenetére
Néhány dolgot életre tudsz kelteni android alatt is,de ahhoz saját (vagy más által) készített romot kell feltenni a gépre amiben bele van építve az adott eszköz driverje.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
nagyúr
válasz szilchi #26069 üzenetére
Ha a megfelelő kernelmodult ("drivert") a megfelelő helyre teszed, akkor nyert ügyed van.
Pl. sikerült megoldanom, hogy egy Alcatel ot918d telefon root-olt gyári rom felismerje az ext2 partíciót (mert az alapból nem tudta).
Ehhez 1 fájl és egy szkript kellett. Tehát nem ördöngösség.
Csak hát ez egy nagyon egyszerű dolog volt.Ezért a hozzáértők valóban ezeket szedik össze, és teszik be a rom-jukba. Ezért is van kereslet a főzött rom-okra.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
spike70
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdés: Samsung P3100, vagy várjam meg a Nexus 7 32GB 3G-t? Ha tudtok olcsóbban hasonlót az is érdekelne. Igazából csak internetezésre kéne, a 3G fontos.
Köszi. -
z0d1AK
nagyúr
válasz spike70 #26075 üzenetére
Igazából hasonló pillanatnyilag nincs.
Mondhatni csak az számít, hogy neked mennyire sürgős, vagy melyik tetszik jobban, mert mind a kettő elég jó. Az árak kb hasonlóak, viszont az ASUS-nak négyszer akkora, nem bővíthető háttértára van, mint a Samsungnak, ami viszont bővíthető.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
Tenager18
senior tag
Valaki nem tud olyan alkalmazást,amivel usb-n keresztül tudom használni a ps3 kontrollert?Eddig csak olyat találtam,amihez bluetooth kell..
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26083 üzenetére
Esetleg ez is,de ez fizetős.Sixaxis ControllerDe elötte nézd meg a free verziójával,hogy kompatibilis e vele a géped.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Tenager18
senior tag
Wááá...az örület határán vagyok Letöltöttem ezt a progit,ha net nélkül kapcsolom,akkor valami license problémát ir ki,kapcsoljam be a wifit....bekapcsolom,akkor meg nem válaszol.lefagyKegyetlen
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26086 üzenetére
"Android 3.1+ users can also pair directly on their devices via USB."
Ez alapján nem csak azzal,hanem USB-vel is...Ja hogy már próbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
Options
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. Nem rég vettem egy, MyAudio Series 7 716R tablet-et (nekem megfelelt, hogy 25 ezerért kapok ilyent - újonnan).
Sikerült beállítanom, hogy magyarul írja ki nekem a szöveget, és a billentyűzete is magyar is legyen.
A Google Play-ről leszedtem a Hungarian for smart keyboard PRO-t, csak nem tudom használni. A beállításoknál is próbáltam, de ott sem ment. Kell valami kiegészítő app hozzá, hogy tudjam használni ezt a virtuális billentyűzetet?
(remélem, hogy jó helyen tettem fel a kérdésemet, mert a MyAudio Series 7 716R fórum szavakra, más találatot nem dobott ki nekem a Google keresője). -
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26090 üzenetére
..Hmm...ez érdekes.Próbálj meg esetleg több játékot,hátha csak az adott játéknál nem megy.Vagy a játékon belül nem kell/lehet kiválasztani az opcióknál,hogy mivel irányítod?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz Options #26089 üzenetére
Amit leszedtél, az nem véletlenül csak egy nyelvi beállítás a Smart Keyboard Pro apphoz?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
razorka777
veterán
Adott a dps dream 7 tabletem,ami ugye nem akar bebootolni.Egy emberke a tablet fórumán feldobta nekem a rom mentését dump formájában.
Ezt én hogy varázsolom rá a gépemre,hogy életre keljen?
Gondolom recoveryből,de hogyan?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
afgk2012
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest