Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz HSM #3296 üzenetére

    Én nem azt mondom, hogy ne írd le, de ez lett belőle. Ezzel nem lekicsinyíteni akarlak vagy megsérteni de sokadik esetnél már ezen röhögtünk. Azért gondolj abba bele, bármikor vita volt a kártyáról te ezzel jöttél. Ez inkább az ellenkezőjét váltotta ki. Amikor két kártyáról vita van, te pedig sokadszorra azzal jössz, hogy gyengítsük le (úgy hogy alapban is azért lassabb, most ne menjünk bele a jövőbe, semmibe, lesz ami lesz) ez nem mindenkinek a szemében pozitív történet.
    És pont ezt mondom, eleinte tapasztalat szempontjából igenis érdekes és megfontolandó, de nem minden esetben ugyanaz rá a reakció, főleg sokadik után.

    (#3297) daveoff: Azért bosszantó mert a gpu hűtés meg jó lenne. A 970 Strix is egy tök masszív jó kártya, nekem az lett volna végleges, de egy komolyabb játék után brutál volt. Sajnos az MSI 970-el is ez a helyzet, csak ott nincs monitorozás.
    Régen hogy imádtam a 7950 V2 karimat, Asust. Na ott volt vrm, memória hűtés. Nem tudom miért nehézség neki egy olyan masszív bordás hűtőlemezt rátenni. Áraikba bele férne...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák