Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz keIdor #16343 üzenetére

    Eros csusztatas a +50, van az +110-150 is (kartyafuggo persze, nalam 130-nal megall), ergo amit allitottal nem igaz. OC Dream-nek ettol meg nehez nevezni, ez igaz, bar ez sem szemelyes tapasztalatod, igy az ervelesed tobb mint erdekes, bar reszben helytallo :)

    A tobbi nem erdekel, nincs Duo-ja senkinek a jelenlegi informaciok alapjan itt a forumon, Roy-nak meg lehet a sok NV-s elektrolit ment az agyara most tisztul. Szerencsere jol halad a rehabja.

    (#16342) Szaby59: egyszeru, mint marketinges nem fog ott ulni es nezni ahogy egy rivalis ceg marketingje kibontakozik, hanem valahogy bele kell folyni es lassitania, megallitania azt a folyamatot, teljesen normalis marketinges huzas ez is, bar Roy a marketinges neki kell tudnia, talan van ra valami mstrageiajuk, talan nincs.

    Eddig a pirosak lettek szapulva hogy "nagy a fogyasztas", meg "jol futi a lakast", meg "kenyerpirito"... Sokan ezekre a fogyasztasi adatokra mereteztek tapokat, mint ahogy en is. Most hogy ez sem lesz erv a pirosak termekei ellen, igy akik a tapjaikat tulmereteztek es nem kivanjak lecserelni azok vehetnek tobb kartyat is ellensulyozni ezt az eleg jelentos elorelepest. Meg 4 kartya jol nez ki levizezve, foleg ha AMD-s ;]

Új hozzászólás Aktív témák