Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz arn #51507 üzenetére

    A nyertes licit 6,5 $ volt. Korábban rákérdeztem, postaköltség azt mondta megoldható 15 $ ellenében.
    A végén 40 $-t kért, de nem küldte a számlát. Aztán miután egyenesen visszautasítottam alkudozni kezdett, már "csak" 8,5 $-t kért a termékért + posta. Erre is nemet mondtam, írtam az ebaynek, jelentettem a terméket. Ötödik kérésre végül elküldte a számlát 6,5 $ + 15 $ + extra költségkét felszámolt 18,5$-t. Kértem, hogy törölje a megrendelést, megtörtént. A továbbiakban nem foglalkozom sem vele, sem az általa licitre kitett termékekkel, csak azt sajnálom, hogy nem kap az ebaytől valami szankciót, amiért a vevőt meg akarja károsítani, át akarja dobni a palánkon. Az eredeti hirdetésben és a levelezésünkkor sem volt szó semmilyen plusz költségről. Szerintem csak nem akarta végül ennyiért odaadni.
    Természetesen csakis Paypallal fizettem volna.

    Hogy on is legyek: Ma megjött a CM Jet7 cpu hűtő (a blower kezdődő csapágyas, ki sem kellett próbálnom, hogy halljam, de még nem szorul). A bordához való rögzítésért felelős 4 kis csavar hiányzik, majd kell oda keressek valamit. Szép példány még akkor is, ha nem akartam kivárni az aukció végét és inkább megvettem fix áron 2k-ért. Persze nem ez volt az év üzlete.
    Megérkezett a Powermac G4 is, most bontogatom a csomagot. :)

    Eladtam egy EVGA gtx480-at. Itthon kipróbáltam, nem indult, olyan tüneteket produkált, mint ami zárlatos. Se kép, se hang, nem indult a rendszer.
    Elvittem ismerőshöz, kétszer is kipróbálta, azt mondta zárlatos és valószínűleg vízkáros is, javíthatatlan.
    Feltettem apróra hibásként 1k-ért. Elvitték. A vevő srác is kipróbálta, rögtön vissza is írt, hogy neki pöcc-röff indult. :Y Használja sokáig egészséggel. Na ez volt az év üzlete! Neki.
    Még nem tudom, hogy sírjak-e, vagy csak nevessek az egészen, de azt hiszem az utóbbi egészségesebb. :D

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák